Skip to main content
  • alt
  • 11.12.2014.

Golemi rođendanski party Ambasade Gavioli

Skoknete li preko granice do susjeda i odkoturate se do Izole u oči upada golemo zdanje Ambasade Gavioli koje će 20.prosinca puhnuti 19 svijećica.

 
Div od kluba ime je dobio po arhitektu Gianiju Gavioliju koji je na zdanje bio toliko ponosan da je po njemu i imenovano. Na  1,600 m2 i s kapacitetom od 2.500 duša Ambasada je kroz prethodnih 19 održala neke od najboljih partija na balkanu.
 
Zdanje koje je inspirirano modom, kinematografijom, literaturom i kazalištem bilo je dom za mixete  Tiësta, Svena Vätha, Marshalla Jeffersona, Laurenta Garniera, Richiea Hawtina, Jeffa Millsa, Takkyū Ishinoa, Westbama kao i nezaobilaznog Umeka.

alt

 
Ne postoji magična formula zašto neki glazbeni snovi uspiju a neki ne, ne postoji brzi recept po kojem neki zidovi postanu mnogo više od toga i stvore instirucije, dok drugi ostaju samo cigle, ali kada bi postojao sigurni samo da bi se kao glavni sastojci tu našli glazba, ljudi i ljubav.
 
Fetch the Vibe team zarolao je rukave ubacio se u organizaciju i s ponosom vas poziva na večer na kojoj će floor u glazbenu melasu pretvoriti  Magda, Marc Houle, Miss Jools, Dejan Miličević i Reclame, dok će slovenske boje braniti Tomy DeClerque.
 
Kako je izgledao B-Day Ambasade koji su prošle godine crashali Luciano i Kanzyani baci si oko, pogledaj si komadić, stavi onaj bedasti šiljasti party šešir, natoči si neku cugu i pogledaj sve… radi što želiš, jedini imperativ je da uživaš.
{youtube}i4LO8omi5wM{/youtube}
 
Cifre za upad se kreću ovako: u pretprodaji ćete izdvojiti 23 €, a na dan partyja 28 €. Ulaznice kupite u Eventim.hr ili na prodajnim mjestima Petrola, Europetrola, Interspara, Atlas Airtoursa, Tisak Medie, Exclusive Changea i Dallas Music Shopa.
 
Ili jednostavno okušaj sreću. Nije se zabranjeno poigrati s nama. Napišite nam koga biste najviše željeli čuti od domaćina rođendana i dijelimo 2×1 kartu. Eci peci pec prst kreće u akciju u podne 19. prosinca pa virni ovdje ideš li na feštu s nama. Sretno i smijemo li samo dodati woo hoo!
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2