Ideš na Moondance festival u Trogir? Imamo ulaznice...

Petak, 03 Kolovoz 2018

Dobitnik dviju Ambasador nagrada za najbolji domaći festival elektroničke glazbe 2016. i 2017., Moondance festival je san svakog pravog technoljupca.

U tri festivalske večeri nastupit će neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući poveznice između prošlosti i budućnosti.

Dnevne i grupne ulaznice biti će u prodaji od 24.7. Regionalne dnevne ulaznice za domaće i posjetitelje ex Yu država iznose u pretprodaji:
četvrtak 9.8 - 130 kn;
petak 10.8. - 180 kn;
subota 11.8. - 130 kn

Grupne ulaznice dolaze u paketu 4 kupljene + 1 gratis i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice potražite na Ticketshop.hr i svim ljihovim poslovnicama. Link na ulaznice!Moondance festival i ove godine u suradnji s EMI učilištem i tvrtkom za prodaju elektroničih instrumenata i dj opreme Audio Pro Artist organizira Dj i glazbene radionice u četvrtak 9.8. od 20.00 - 22.00 i subotu 11.8. od 20.00 - 22.00 u dvorani trogirske Gradske vijećnice. Na radionicama će se ekskluzivno za regiju predstaviti novi Allen & Heath Xone 92 mikser, Elektron Digitone sintisajzer kao i načini sinteze zvuka i kreiranja seta u Ableton Liveu. Predavači su Lucretio (The Analogue Cops), Jan Kinčl i Marin Gospić. Ulaz je slobodan uz najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

NAGRADNA IGRA
Osvojite 2x1 festivalsku ulaznicu, a Vaš zadatak je da u komentaru ispod članka napišite barem 2 strana i 2 domaća/regionalna koji će nastupiti na ovogodišnjem Moondance-u.

Dobitnike/ce sa točnim odgovorom proglasit ćemo metodom slučajnog odabira u utorak 07.08. do 12h.

Ulaznice su dobili Ana Varga i Marin Mekinić. Ako niste igrali pod svojim imenom javite se u inbox KS radi preuzimanja nagrada.


 

Ideš na Moondance festival u Trogir? Imamo ulaznice...