Skip to main content
  • 4.09.2016.

Imamo 2×2 ulaznice za 25 godina Tresora u Zagrebu

Ovogodišnji Beck'sperience program Beck's to Basics završava 9. rujna u bivšoj tvornici Munja u Zagrebu, u povodu 25. rođendana legendarnog berlinskog kluba Tresor.

Piše: 


Osam vrhunskih njemačkih i osam najpoznatijih domaćih DJ-eva, tri jedinstvene lokacije u tri grada, mnogobrojni street performeri i brojni posjetitelji kratak su rezime ovogodišnjeg Beck'speriencea, koji je priredio jedinstvene i nezaboravne partyje diljem obale. Kako je ljeto završilo, tako je došlo vrijeme i da glavni grad svim istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pruži jedinstvenu priliku biti dijelom berlinske underground glazbene scene. Ono što će posebno zaokružiti ovogodišnju priču Beck'sperience Beck's to Basics jest obilježavanje 25. rođendana najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor, koji će u zagrebačku tvornicu Munja dovesti svoje najbolje DJ-eve.

Regis, James Ruskin, Dj Pete aka Substance i Claudia Anderson dodatak su svim onim poznatim imenima koja smo ovog ljeta doveli u Hrvatsku kako bismo posjetiteljima Beck'sperience partyja pružili dobar underground elektronički zvuk i nezaboravan provod. Moram priznati da sam i ja oduševljen cijelom pričom i da mi je iznimno drago da sam bio dio toga jer kao dugogodišnji DJ znam da hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i općenito clubbingu, nedostaje upravo ovakva kvalitetna elektronička glazba kakvu smo zahvaljujući Beck'su mogli pružiti istinskim ljubiteljima te vrste glazbe i izlazaka“, rekao je DJ Pero FullHouse, jedno od neizostavnih imena hrvatske DJ scene.

Za korištenje besplatnog Ubera prilikom dolaska ili odlaska s Beck'sperience partyja potrebno je upisati sljedeće kodove:
•    BECKSPERIENCE1 – novi korisnici aplikacije. Najprije treba skinuti aplikaciju Uber i prilikom njezina pokretanja utipkati ovaj kod.
•    BECKSPERIENCE2 – postojeći korisnici aplikacije.

Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck'sperienceu mogli su se pratiti na društvenim mrežama putem #becksperience2016 i na službenoj internetskoj stranici www.becks.hr/becksperience. Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70 kn.

Nagrađujemo sa 2×2 ulaznice, a evo što je potrebno:

podijeliti ovaj članak na svom profilu s uključenom opcijom JAVNO

kliknuti da dolaziš na event ovdje

u ovom FB postu tagirati osobu s kojom planiraš okupirati plesni podij i pritom ne zaboravi upisati ovaj hashtag #becksperience2016

Dobitnike objavljujemo ovdje u srijedu 7.9. do 14h metodom slučajnog odabira.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk