Skip to main content
  • alt
  • 31.03.2015.

Imamo ulaznice za Jamie Andersona u Splitu

Teško da postoji ljubitelj elektronske glazbe koji nije čuo za rad Jamie Andersona.

Piše: 


Britanski producent i DJ svira ovog petka 3.4. u splitskoj O`Hari u sklopu Family Grooves partija gdje će mu bok uz bok biti i domaći Silvio Hrabar, Tome R., Hervie, te Miro. Dobili smo 5 ulaznica koje možete osvojiti na dnu članka.

Intervju Jamie Anderson: "Glazba je oduvijek bila ovdje kroz moj život"

Dokazani se glazbenik s dugim stažem na glazbenoj sceni može podičiti širokim spektrom produkcijskih uradaka u različitim podžanrovima House glazbe. Jamie je isto tako jedinstven DJ i "live" performer s vrhunski odsviranim nastupima diljem svijeta.

iDJ Magazine ga smatra jednim od na najomiljenijih DJa/producenata u svijetu Tech-Housea, dok ga je DJ Magazine opisao kao DJa koji savršeno kombinira ritmičnu suptilnost housea sa uvrnutim funkom techna. Također su dodali i slijedeće: Jamie Anderson je utvrdio reputaciju producenta koji stapa techno i house groove u sebi svojstven zvuk.
{youtube}n4NkRxfZl9E{/youtube}

Derrick May kaže kako zvuk koji diže je ono što čini Detroit, te ga je Jamie podigao na novu razinu. DMC Update pak tvrdi da je jedan od najboljih u UK, kombinirajući techno i house osebujnim stilom. Ulaznica je 40 kn.

Nagradna igra!
Nagrađujemo 5 čitatelja, a u komentaru ispod članka napišite glavnog gosta partija. Dobitnike objavljujemo u petak do 12h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2