Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Klubska te vodi na trodnevni Ultra Europe spektakl

Subota, 04 Srpanj 2015

Treće izdanje festivala obilježit će dugo iščekivani nastup The Chemical Brothersa za čiji se nastup priprema specijalni postav glavne pozornice, a prvog nas dana očekuju još i nastupi Alessa, Tiesta i DJ dvojca Knife Party.


Subota je rezervirana za superstar duo Axwell & Ingrosso, poznate članove nekadašnje Swedish House Mafie, a Poljud će do zasijanja dovesti i setovi Martina Garrixa, Zedda te Armina Van Buurena. Za nedjeljni završni spektakl pobrinut će se Afrojack, David Guetta, Steve Angelo, a partijaneri iz više od 140 zemalja svijeta dočekat će zoru uz najboljeg DJ-a svijeta Hardwella.


 
Ovo je ujedno prva godina kada se na Ultra Europe realizira i pozornica za one mnogo sklonije ne baš tako mainstream zvuku. Resistance pozornica premijeru je imala u ožujku u Miamiju. Resistance stage team se potrudio dovesti vam zaista kremu s vrha za najbolje iskustvo inauguracije novog elementa festivala. Na prvom danu festivala zasvirat će vam rezudent Pache Solomun, Dublinčanin Matador i ikona elektronike iz susjedne nam Slovenije, Umek.U subotu nas čeka Carl Cox, Nicole Moudaber, Guy Gerber ravno iz Izraela, zatim francuski underground trio Apollonia i Berlinčanin Chaim, dok nedjelju preuzimaju talijanski šampion techna i minimala Marco Carola, zatim rezident DC10-a Jamie Jones i nominirani za Grammyja Nic Fanciullia kao i vrući set Hot Since 82-a.

Klubska časti sa 8 festivalskih ulaznica

U komentaru napišite barem 5 DJa koji sviraju na Ultri, te podijelite članak na svom profilu s uključenom opcijom "javno". Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak do 14h. (u nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo čitatelji iz Hrvatske)

Dobitnici ulaznica su u komentarima. Tko ne vidi evo liste:
Dobitnici ulaznica Grgo Panđa, Katarina Lučić, Dine Čorkalo, Ivan Matković, Antonia Bella Disopra, Maja Vu, Je Le, Domagoj Vrdoljak