Baner

Moondance vibe se nastavlja u Aurori uz dva techno virtuoza

Nedjelja, 13 Kolovoz 2017

Iako je peti Moondance je upravo završio još uvijek se osjeća Moondance vibe i na tim valovima surfamo na Summer Heat u Aurori.


U goste ovog petka, 18.08. dolaze dva vanserijska DJa i glazbenika: Oliver Deutschmann i John Heckle. Za warm up & down su zaduženi domaćini Pero FH & Edy C.Oliver Deutschmann (Soma, Mobilee, Vidab, Innervisions / Berlin)

Oliver Deutschmann kojemu mnogi tepaju da je dijete Berghaina, jedan je od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Dugogodišnji rezident Berghaina izdaje za neke od najcijenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma, preko Slim Audio, Mobilee pa do mega poznate Dixonove Innervisions etikete. Pročitajte intervju s Oliverom prilikom svirke u Splitu 2015.


John Heckle ( Mathematics, Scenery, Moondance Records / Dublin)

John je na Moondanceu 2016. ostao mnogima u sjećanju po njegovom fantastičnom live setu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kombinacijom Detroita, Chicaga, prljavih i sirovih ritmova, John stvara sebi svojstven i u techno krugovima jako cijenjen groove. Ništa lošiji nije ni za gramofonima na kojima pokazuje svu raskoš kombiniranja različitih utjecaja s odličnom tehnikom miksanja.


Imamo 2x1 ulaznicu - u komentaru ispod članka napiši koliko godina postoji klub Aurora. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

Moondance vibe se nastavlja u Aurori uz dva techno virtuoza