Skip to main content
  • petar dundov
  • 28.08.2012.

Na Vis za kraj ljeta

Još jedno zatvaranje party sezone upriličit će se i u Aquariusu Komiža koji je bio središte plesa i elektronske glazbe na otoku Visu ove godine.

Naslovna foto

petar dundov

Nakon što ste na Kamenicama mogli plesati uz glazbu Victor Simonellija, Alexa Cabrere, Viktorije Metzker, Mie Mendes, domaćih DJ-a Pilleta, Peru Fullhousea, Mira, Vanju i druge, red je da sezonu zatvori redovni gost komiškog Aquariusa Petar Dundov.

Najistaknutijeg hrvatskog DJ-a i producenta Dundova u Aquariusu možete slušati 1. rujna, kao i uživati u njegovoj viziji techna. Tri godine nakon velikog uspjeha albuma prvijenca (Escapements, 2008.) Petar Dundov je ove godine izdao svoj drugi album „Ideas From The Pond“. Iako je na sceni prisutan kao producent već 20 godina, ovih posljednjih 10 dio su njegovog internacionalnog uspjeha u kojima ga se percepira s poštovanjem na svjetskoj elektronskoj sceni.

{soundcloud}https://soundcloud.com/musicmanrecords/petar-dundov-kingsize-club{/soundcloud}

Za posljednji party ove sezone na plaži Kamenice darujemo 4 upada ukoliko nam u komentaru na članak napišete ime produkcije Petra Dundova koja je na vas ostavila najveći dojam? Dobitnike objavljumo dan prije završnog partija.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2