Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Nagrađujemo sa 2 ulaznice za Faithless

Četvrtak, 17 Ožujak 2011

Faithless, tvorci legendarnih elektronskih uradaka "Insomnia, We Come One, Music Matters, God is a DJ ili Mass Destruction" pripremaju se za novi nastup u Hrvatskoj.


Čast je pripala gradu Zagrebu 19. ožujka i velikoj dvorani Doma sportova, gdje Faithless predstavljaju svoj aktualni album "The Dance". To će im ujedno biti i jedini nastup na području regije.


Klubska Scena nagrađuje 2 čitatelja s po jednom ulaznicom. Kako biste bili jedan od mogućih dobitnika ovog zaista vrijednog "papirića" koji Vam osigurava neprestani ples uz Faithless potrebno je registrirati se na naš portal s donjeg linka "Login" te u kontakt formu osim svojih podataka upisati i barem 5 producenata koji su remixirali radove Faithlessa. Dobitnike objavljujemo u ovom članku, na dan koncerta u 16h. Sretno!

Axwell, Tiesto, Mark Knight, Eric Prydz, Benny Benassi, Deadmau5, Armin Van Buuren, Dave Clarke, Filterheadz, Crookers, Tom Middleton i još deseci izvođača su remixirali Faithless. Preko 400 prijavljenih za nagradnu igru s točnim odgovorima a najsretniji osvajači "papirića" za Faithless su Ana Šum i Zaviša Host.

Nagrađujemo sa 2 ulaznice za Faithless