Skip to main content

Nagradnjača: Tube & Berger u Revelinu!

Kreneš li pratiti liniju Hrvatske koja ljubi Jadran duboko dolje na jugu neminovno stižeš do Dubrovnika.

 
Svi oni kojima srce kuca elektroničkim aritmijama automatski su usisani vibracijom koja se širi iz bivšeg zaštitnika grada gospi i gospara, Revelina.
 
Sjeveroistočno od zidina tako od vrijednih ruku naslagano kamenje danas nosi prefiks kulturnog kluba koji okuplja istomišljenike u toplinu mašinskog i sintetičkog zvuka. U petak, 16. rujna, sat prije ponoći struja šiba u dobrodošlicu gošćama Tube & Berger. Iza aliasa se skrivaju momci Arndt Roerig and Marko Vidović koji su svoje elektroničko putovanje započeli prije 15 jeseni. Otvoriš li elektroničku "Tko je tko?" enciklopediju Tube & Bergera ćeš naći upisane kao jedne od najtraženijih house producenata današnjice, remixera par excellance sa sasvim sebi svojstvenom esteteikom, visoko poštovanim samostalnim albumom i izdanjima na prestižnim labelima kojima skidaš šešir, nastupima u najvećim klupskim beštijama diljem globusa i 25 milijuna pogleda na YouTubeu. 2013. i 2014. su također označile i ulazak na velika vrata u sonornu luku Beatporta na kojoj su se popeli među najprodavanije.

 
Nikada baš nisu bili sasvim dobri s time da žive u prosjeku i nakon ranih eksperimenta u punk zakutcima njemački dvojac si je pribavio već elektroničku publiku probivši se 2004. hitom "Straight Ahead" koji je spakirao kofere i otputovao ravno na vrh Billboardova Dance Radio Charta. Uz nekoliko traka koje su u posljednjih par godine definirale plesne noći diljem plave lopte vrijedi istaknuti "Imprint of Pleasure" , himnu podija koja je ispala sa Suara labela da bi kasnije bila proglašena 9. najprodavanijom trakom na Beatportu ikada, jednako glasno urlajući danas kao i prije 3 godine.
 
FB EVENT: Tube & Berger

 
Momcima se pridružuje i podrška iz domaćeg tabora DANCElectricPHILIPE, Audiometric, Speed i PhiberOptic, a upade si loviš za 100 u pretprodaji ili 150 na ulazu ili VIPariš za 200 ili 250 na ulazu a karte možeš pronaći u :
 
"B4 Revelin" 
"Casablanca" bara
Restaurant "Luma" (Hotel Sumratin)
Caffe bar "Micro"
Caffe bar "Whatsapp"

 

 
No kako volimo igre i da tebi ostane ponešto keša u novčarci tako smo odlučili podijeliti 2×2 karte za tvoje petak iskupljenje na podiju, a nagradnjaču možeš zaigrati na Instagramu KS niže. 3,4 sad i sretno!

 

 
 

A photo posted by Klubskascena.hr (@klubskascena) on

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop