Skip to main content

NearMe Festival i KS ti dijele pivo i upade!

Blizu tebi, blizu meni, blizu njima, blizu svima… barem onima koje priča zatekne u Zagrebu 22. i 23. travnja.

Ono što je blizu kako temporalno tako i lokacijski, je sjajnost NearMe festivala koji će se održati u drugoj polovici travnja u prostorima ničijeg nego baš Zagrebačkog velesajma. Počinjemo u 5. paviljonu u 6 popodne 22. ožujka, gdje glazba upada kao element koji nedostaje na već postojeća 4, a za tebe su ovdje predominantno domaći uz dvije velike predvodnice globalnog elektroničkog matrijarhata.


Od domaće uzgojenih stižu ALAN KREVO, Back2Black, Catchy Sounds, Flinta, GALLA, James Warren, Kay Zrill, KЯUNSY, Matt Hawkins, MONKS, PHILL R3BIV i Sound Blast, uz headlining jedne Britanke i jedne Nizozemke, pa plešeš uz Joyce Mercedes i Miss Mavrik.

Joyce je obrazovana audio inženjerka na sceni od '92. Uz osnovni oslonac techna ne libi se ni izletovati u nu disco, Ibiza house i rolling groovy tech/house, a vizualno atraktivnu glazbenicu si mogao vidjeti i na 15. obljetnici Playboya. Broji nastupe u preko 70 zemalja i preko 50 naslovnica časopisa, suvereno sjedeći na vrhu ženskog pola globalnog DJ-inga, a na listi su i Space World tour (Ibiza), Pacha, Supperclub, Ministry of sound, Nikki beach i festivale kao što su Amsterdam Dance Valley, Impulz outdoor, Sensation white, Miami WMC…

No ti si ovdje da bi si ugrabio spomenuto pivo i upade pa ćemo baš ovo i učiniti. Nagrade ti se kreću u pokeru prstenova, pa kaže:

1. nagrada – paket Staročeškog piva 24/1 (0,33l)
2. nagrada – poklon paket piva 5TH ELEMENT  3 craft piva + čaša
3. nagrada – festivalska ulaznica 1x
4. nagrada – festivalska ulaznica 1x

 

I sada koji je tvoj zadatak? Sasvim jednostavan – "Like" na Klubsku Scenu i jednaki takav palac na NearMe festival i zatim udariš "Share" na event. U metodu eci peci odabira za 4 nagrade upadaju svi koji točno odgovore u komentarima ispod članka na naredno pitanje – Kako se zovu dvije dame koje predvode NearMe festival? I voila, kocka je bačena. Sada samo uposliš fige i držiš ih do srijede 29. ožujka kada objavljujemo 4 dobitnika/ce. Pa do tada sretno ti proljeće i vjeruj u sve lijepe, plesne otvorene stvari svijeta!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web