Skip to main content
  • alt
  • 5.06.2014.

Odabrani kandidati za nastup na West House Reunionu

West House Reunion Festival i DJ Akademija odabrali su kandidate koji će nastupiti uz najveće imena svjetske DJ scene – Johna  Merru i Z’Spina.

 
Pobjednici su izabrani između pet kandidata koji su uživo pred žirijem pokazali znanje u mixanju glazbe. Žiri je bio u sastavu stalnih predavača Dj Akademije: Matija Lovrec, Damir Ludvig, Ivan Pavlinić i Tomislav Sviben. John Merra i Z’Spin imaju tako odličnu prigodu pokazati svoje znanje na jedinstvenom open air festivalu elektronske glazbe.
{youtube}J5WvrPdLTTE{/youtube}
 
Za posjetitelje festivala bit će otvoreni ulazi 5,6,7,8 iz centra te p1,p2 i p3 iz garaže s liftovima. Blagajne za prodaju ulaznica počinju raditi od 19 sati ulazi se otvaraju od 19,30h sati.  Od 20 sati kreće warm up. Besplatni autobusni prijevoz organiziran je po sljedećem rasporedu – prema Westgate Shopping Cityju uz redovne linije do 1 sat u noći pojačan je prijevoz busevima svakih 15 minuta od 20 do  22sata  iz smjera Zaprešića, Črnomerca, Savskog mosta i Ljubljanice. Povratak je do 01h ili od 04 – 06h iz smjera Westgate Shopping Cityja prema Zaprešiću, Črnomercu i Savskom mostu svakih 15 minuta. Stajalište autobusa bit će s vanjske strane Westgatea (kod ulaza 5 i 6).
{youtube}QBUMGpBCuE8{/youtube}
 
VIP ulaznice za oba festivalska dana zajedno po cijeni od 300 kuna možete nabaviti putem sustava ticketshop.hr. Uobičajene festivalske ulaznice kupiti možete putem sustava eventim.hr  i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 120 kuna Za svaku kupljenu ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 6.lipnja. Mi pak dijelimo 6×2 ulaznice, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike objavljujemo sutra tijekom prijepodneva.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2