Baner

Osvoji ulaznice za najveći festival bass kulture - 10. Outlook u Puli

Srijeda, 30 Kolovoz 2017

Vodimo Vas na veliko slavlje povodom desetljeća najvećeg bass festivala u Europi, našeg Outlooka u Puli.


Outlook Festival je uvršten među najboljih 10 festivala u svijetu u rujnu prema izboru renomiranog glazbenog medija Resident Advisora.

RA ističe kako je ovo jedan od prvih festivala novijeg doba na našoj sceni koji i dalje drži sam vrh, a u mnogočemu su mu pomogla izvrstan ambijent i plavo more. Plesati dubstep, DnB u Mungo`s Hi-Fi Areni, ili uživati uz hip-hop i grime u pulskoj 2000.g. staroj Areni je vrlo inspirativno navodi RA. Ove godine fantastičan line up čine Dizzee Rascal, DJ Shadow, Wiley, Giggs, Digital Mystikz, The Bug, Goldie, General Levy i mnogi drugi.Outlook ne možete potpuno doživjeti ako ne odete na jedan od boat partija koji upotpunjuju priču. Festival koji slavi 10. rođedna održava od 6. do 10. rujna u Puli. Prvog dana je koncert otvaranja u Areni, dok se festivalski dio priče odvija u Fort Punta Christo od 07. do 10.09.  Regionalne festivalske ulaznice loviš po cijeni od 850 kn, a upade za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn možeš kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje. Posjeti Outlook službene stranice,Nagrađujemo sa 4x1 festivalskom ulaznicom, a Vaš zadatak je:

1. Podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "javno"

2. U FB komentaru ispod ovog članka napišite barem 3 omiljena domaća ili regionalna izvođača ovogodišnjeg Outlooka.Ulaznice su osvojili Božo Hrga, Laura Knaus, Sara Sinčić i Zlatko Vidak. Javite se u inbox s točnim podacima.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju te želimo više sreće drugi put

Osvoji ulaznice za najveći festival bass kulture - 10. Outlook u Puli