Osvoji festivalske ulaznice za Sea Star Festival!

Petak, 19 Svibanj 2017

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu koji je svoju bazu našao u multifunkcionalnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana.


Osnovni plan o šest festivalskih pozornica u Stella Marisu podignut je na ukupno 7 jer se Addiko Tesla pozornici, Nautilus Areni powered by Radio 101, Exotic Laguni, Zion Beatsu, Silent Octopusu i Party Cinemi pridružio Godlfish Stage, pozornica najbliža otvorenom moru.


Zion Beats pozornica je posvećena reggae i dub kulturi na kojoj će nastupati izvođači iz Velike Britanije i regije, a predvode ih Nina Davis, Mak Floss i King Calypso. Exotic Laguna prepuštena je u ruke latino ritmova koje će diktirati brojni DJ-i i MC-i koje predvodi kubanski majstor plesa Choma Sumba Garcia, a temperaturu će dodatno podizati atraktivne plesačice. Obje pozornice svoj će program započinjati već u podne. Silent Octopus jadranska je verzija popularnog Silent Disca, jedne od pozornica EXIT-a na kojima se stvarala najveća gužva. Najglasniji tihi tulum na Sea Star Festivalu također će predstaviti 3 različita kanala, žanrovski šarolika od hitova 80-ih i 90-ih do aktualnih pop, dance, hip hop, trap, rock i disco hitova. U blizini Silenta smjestilo se najrasplesanije kino pod vedrim nebom. Party Cinema donosi Best Of snimke nastupa s tri Exita (2014. – 2016.) te pune koncerte Bastillea, Dave Clarka, Nine Kraviz, Georgea Clintona, Jamesa Zabiele, The Vaccines i mnogih drugi kojima su zapalili mase na Petrovaradinskoj tvrđavi. Najmlađa pozornica festivala, Goldfish Stage, svojim će laganijim setovima već od podneva zabavljati publiku, da bi se kako večer odmiče pretvorila u još jednu punokrvnu diskoteku na otvorenom. Za DJ pultom izmjenjivat će se regionalna DJ reprezentacija.


Pet sjajnih pozornica odlično će se dopuniti glazbeni program kojeg na dvije glavne pozornice predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Modestep, Spiller, Umek, Urban &4, Elemental i mnogi drugi. Ulaznice možete kupiti ovdje.Nagradna igra!
Osvoji 4x1 festivalsku ulaznicu, a tvoj zadatak je:

1. Objaviti ovaj članak na svom profilu (s uključenom opcijom "javno")

2. U FB komentaru ispod ovog članka napisati barem 3 zvijezde ovogodišnjeg festivala

 

Dobitnici:
Katarina Bešlić
Marko Lukić
Ela Molnar
Mario Vukonić
 
Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju te želimo više sreće drugi put. Dobitnici neka se jave u inbox na FB-u kako bi dogovorili preuzimanje ulaznica.

 

Osvoji festivalske ulaznice za Sea Star Festival!