Osvoji ulaznice za Sonju Moonear i Prasleu u The Bestu

Nedjelja, 05 Veljača 2017

Otvorenje sezone We Love Sound Zagreb programa će se 18. veljače u Bestu uz gostovanje jedne od najcjenjenijih dama na sceni danas.


Sonja Moonear, Švicarka je koja je suradnjom s najvećim imenima svjetske scene poput Luciana, Ricarda Villalobosa, Arpiar ekipom iz Rumunjske i vlastitim produkcijskim radom dokazala kako joj je mjesto na samom vrhu. Posjetitelji Sonus festivala prethodnih godina moraju priznati da je upravo Sonja i ostatak Villalobosove ekipe zaslužna za neke od najupečatljivijih jutara na zatvaranju Sonus festivala. Bez sumnje će uz rasplesanu publiku koja dolazi na sve We Love Sound evente, takvu atmosferu Sonja ponoviti 18tog u Bestu.


Osim Sonje, u Bestu će nastupiti i rumunjski DJ i producent, koji je iako mlad već vrlo poznat među ljubiteljima elektroničke glazbe. Praslea je pridruženi član osnivača rumunjskog zvuka - Arpiar ekipe, poznat po solo nastupima ali i Praslesh projektom gdje nastupa zajedno s Rareshom. Domaće boje brani naš Mate Čeko.


Osvojite 3x1 ulaznicu!
Napišite nam u FB komentaru ispod članka tko nastupa na četvrtom WLS Zagreb partiju. Dobitnike objavljujemo 13.02. do 14h.

Osvoji ulaznice za Sonju Moonear i Prasleu u The Bestu