Skip to main content

Osvoji zlatnu kartu za Tomorrowland!

Zašto? Zato što možeš, zato što je to Tomorrowland i zato što  uključuje desetodnevno plaćeno iskustvo za tebe i frendove… i zato što je to Tomorrowland.


Metoda je slična onoj koju je ustoličio pomaknuti svat slatkiš zadruge, suvereni umpa-lumpa šef Willy Wonka. Zlatna ulaznica omogućit će sretniku prisustvovanje na dva uzastopna vikenda Tomorrowlanda od 21. do 23. i od 28. do 30. srpnja u Boomu u Belgiji.
{youtube}148YcF8bItw{/youtube}

Uključuje Comfort Paket kako bi bio princeza na zrnu Tomorrowland graška, i nagrađuje dobitnika samoga i tri prijatelja koje želi povesti sa sobom. Tako da znaš li nekoga tko je već igrao instantno mu se prišmajhlaj i uvjeri ga/ju sa svime što o njemu znaš u vaših posljednjih 20 godina druženja, objasni mu da samo zbog količine infa zbog kojeg oboje možete u zatvor sada morate biti prijatelji zauvijek u jučer, danas ili sutralandu. Odsjesti ćete 10 noći u Tomrrowlandovom tematskom hotelu, imati detox dan, i aktivnosti u Antwerpu i Brugesu, klopu u Tomorrowland restoranima, besplatna pića i modne dodatke.

Kako se prijavljuješ, Za razliku od Wonkinog natjecanja ne trpaš u lice kilograme čokolade već postaš fotografiju, filmić ili priču koja se kreativno igra s Amicorum Spectaculum vizualima ovogodišnje teme, a na socijalnim medijima ih označavaš kao #Tomorrowland i #AmicorumSpectaculum. Svoju prijavu potrebno je srediti do 8. srpnja, a na stvari koje možeš koristiti na download pođi ovdje. Glazbene snimke i DJ mixevi neće biti razmatrani.

Pa 3,4,sad i sutra – izvoli!

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web