Skip to main content
  • Sirup
  • 12.01.2011.

Osvojite 2 ulaznice za Chew The Fat u Sirupu 15.01.

NEOTERIC, koji nam dolazi iz Vancouvera, poznat je po svojoj raznovrsnoj te izuzetno zabavnoj glazbenoj selekciji. Tijekom svoje karijere nastupao je na gotovo svim važnijim glazbenim eventima diljem svijeta, dok su njegove pjesme i remixeve podržali ponajbolji svijetski DJi kao što su A-Trak, AM, Diplo, Switch, Steve Aoki, DJ Mehdi, Busy P, The Rub, Dave Nada, Stretch Armstrong, Smalltown DJs, Annie Mac (BBC), te mnogi drugi.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup

Njegova grupa Smoke & Mirrors, koju uz njega sačinjava talentirani producent U-Tern, nedavno je potpisala za izdavačku kuću Dubsided Records (M.I.A., Santigold), u vlasništvu poznatog producenta Switcha iz grupe Major Lazer. Njihovo prvo izdanje očekuje se u narednim mjesecima, dok su njihovi remixevi za Tittsworthov ‘WTF’ i Major Lazerov (Diplo & Switch) ‘Pon De Floor’ već duže vrijeme jako tražena roba.

Između ostalog Neoteric je i talent skaut za već spomenuti Dubsided Records te sukreator poznatog “White Light” mix serijala. Nedavno je izdao i svoj prvi kompilacijski album “Turned On: Vol 1″ za Discobelle Records na kojem se nalaze Crookers, Brodinski, Radioclit, Noob, Nadastrom, Sharkslayer i mnogi drugi.

Nakon svirki u najmondenijim klubovima i večerima sjeverne Amerike, uključujući DJ AMov “Banana Split Sundays” u LAXu te Steve Aokiev “Dim Mak Tuesdays” u Cinespaceu, Neoteric dolazi i u zagrebački Sirup.

Chew The Fat! presents:
NEOTERIC (Dubsided / Southern Fried / Top Billin, CAN)
Jan Peters (Bonzai / Red Session, ZG)
Yesh!
DMT

+ visuals by Polygon (deMode)

START: 23:00
ULAZ: 30kn <00:00> 40kn
HAPPY HOURS: 23:00 – 01:00

Prijavite se na nagradna-igra@klubskascena.com i osvijte ulaznicu!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk