Skip to main content
  • springfestival

Osvojite ulaznice za Springfestival

Springfestival u Grazu već je drugu godinu za redom proglašen jednim od pet najboljih festivala u zatvorenom prostoru na European Festival Awardsu.

Piše: 

Naslovna foto

springfestival

Također je jedan vodećih festivala elektronske glazbe koji se ove godine održava od 16.–20. svibnja na impresivnim lokacijama u Grazu, UNESCO-ovom gradu svjetske baštine i UNESCO-ovom gradu dizajna.

Uz Amon Tobina koji otvara festival najavljene su zvijezde poput Luke Slatera, Rolanda, Ben Simsa i DJ Surgeona, Scube, Gillesa Petersona,  Little Boots, The Shoes, Modeselektora i Cassiusa, Skream & Benge, Ms. Dynamite, Toddla T i drugih. Detaljan line up provjerite ovdje.

{youtube}OfH9-3_Sziw{/youtube}

Cijena četverodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija) do 1. svibnja iznosit će 60 eura u pretprodaji (+ booking fee), a od 1. svibnja penje se na 70 eura.

Mi vam naravno ponovno nudimo mogućnost da na ovaj festival odete besplatno, djelimo 2×1 festivalsku ulaznicu ako nas svojim komentarom na članak uvjerite zašto ste vi idealan posjetitelj ovog festivala, like-ovi vam naravno idu u prilog. Dobitnike objavljujemo za tjedan dana.
Sretno!

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web