Baner

Oxia u Kameleonu! Osvoji ulaznice...

Ponedjeljak, 03 Travanj 2017

Olivier Raymond a.k.a. Oxia etablirani je ambasador francuske klupske kulture i jedan od vodećih svjetskih house/techno autora.


Njegov najveći hit je bezvremenska traka “Domino” (Kompakt/2006) s kojom se upisao među najznačajnije autore elektroničkog plesnog izričaja. U veljači 2017. objavljeni su remiksi legendarne trake "Domino" koje potpisuju Frankey & Sandrino, Matador i Robag za Agoriin label "Sapiens". Matadorov remix je trenutno broj 1 na Beatportovoj Top100 ljestvici najprodavanijih izdanja. Njegov remix za Moby - "Why Does My Heart Feel So Bad" (Suara) trenutno se nalazi na 6. mjestu Beatportove Deep House ljestvice.


Francuz svira u sklopu rođendanske zabave labela Family Grooves u subotu 08.04. u Kameleonu. Domaće snage predvode Silvio Hrabar, Milan Pivalica i Ivan Romac. Ulaznice u pretprodaji od 25.03.2017. Kameleon Club - Split, svakim danom od 09-21h - 80kn. Na dan eventa, na ulazu u klub - 100kn.KS i FG poklanjaju 2x1 ulaznicu - u komentaru ispod članka napiši barem jednu traku koju je napravio Oxia. Dvoje s točnim odgovorom metodom slučajnog odabira objavljujemo u subotu do 12h.

Oxia u Kameleonu! Osvoji ulaznice...