Skip to main content

Oxia u Kameleonu! Osvoji ulaznice…

Olivier Raymond a.k.a. Oxia etablirani je ambasador francuske klupske kulture i jedan od vodećih svjetskih house/techno autora.

Piše: 


Njegov najveći hit je bezvremenska traka “Domino” (Kompakt/2006) s kojom se upisao među najznačajnije autore elektroničkog plesnog izričaja. U veljači 2017. objavljeni su remiksi legendarne trake "Domino" koje potpisuju Frankey & Sandrino, Matador i Robag za Agoriin label "Sapiens". Matadorov remix je trenutno broj 1 na Beatportovoj Top100 ljestvici najprodavanijih izdanja. Njegov remix za Moby – "Why Does My Heart Feel So Bad" (Suara) trenutno se nalazi na 6. mjestu Beatportove Deep House ljestvice.
{youtube}SWKCtxFwveU{/youtube}

Francuz svira u sklopu rođendanske zabave labela Family Grooves u subotu 08.04. u Kameleonu. Domaće snage predvode Silvio Hrabar, Milan Pivalica i Ivan Romac. Ulaznice u pretprodaji od 25.03.2017. Kameleon Club – Split, svakim danom od 09-21h – 80kn. Na dan eventa, na ulazu u klub – 100kn.

KS i FG poklanjaju 2×1 ulaznicu – u komentaru ispod članka napiši barem jednu traku koju je napravio Oxia. Dvoje s točnim odgovorom metodom slučajnog odabira objavljujemo u subotu do 12h.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web