Skip to main content
  • 10.07.2011.

Paul Van Dyk promovira novi album u Sloveniji

Paul Van Dyk, jedan od najvećih umjetnika elektronskog zvuka svih vremena, autor klubskih himni "For An Angel, The Other Side, White Lies, Let Go i Home" vraća se u Ambasadu Gavioli nakon punih 10 godina.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk


Nastup legendarnog njemačkog DJa i producenta koji je orjentiran prema komercijalnijem trance zvuku zakazan je za subotu 16. srpnja u sklopu promocije novog studijskog albuma koji izlazi u rujnu ove godine. Evolution Tour u legendarnu Ambasadu tako premijerno donosi glazbeni kolaž koji će se službeno u prodaji naći tek za koji mjesec.
{youtube}jNqT3yLZ9aw{/youtube}

Ulaznica u pretprodaji 29 € te na dan 35 €. Na glavnom flooru uz Paula sviraju Crazy Lemon, Elyksir i Lukasov dok je Privee rezerviran za bivšeg rezidenta Dalaj Eegola koji dolazi na binu s novim projektom imena RecycleMan te kao podrška Ian F. i Alex Cvetkov iz Slovenije.

2 ulaznice čekaju sve koji s nestrpljenjem očekuju ovaj nastup ako se jave na nagradna-igra@klubskascena.hr te u subjectu napišu "for an angel" uz svoje podatke. Dobitnike objavljujemo 14. srpnja. Još dvije ulaznice dijelimo na Facebooku. Dobitnici: Aleša Horvat i Petra Orepić.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk