Skip to main content
  • ekstrakt
  • 12.12.2012.

Petak = Ekstrakt

Ekstrakt u petak u Sirup dovodi Marka Stewarta, koji od 2003. izdaje i nastupa kao Claro Intelecto.

Piše: 

Naslovna foto

Ekstrakt


Otkad je izdao debitanstki singl 'Peace Of Mind', a ubrzo nakon toga i album 'Neurofibro' neprestano privlači pozornost publike raznih usmjerenja, a posebno onog dijela kritike koji pati za etiketiranjem i glazbenom identifikacijom od koje Mark stalno bježi. Tako je njegov opus isprepleten minimalnom, inteligentnom, ambijentalnom, plesnom i još raznoraznom kombinacijom techna, duba, housea i electra.
{youtube}n7_Z08hnla0{/youtube}

Drugim, melodičnijim albumom 'Metanarrative' dodatno je zbunio sve koji su mislili da su ga prokužili, a ove je godine za izdavačku kuću Delsin izdao svoj treći album 'Reform Club', kojim se vratio svojem originalnom dubby pristupu, no ipak puno plesnijem i klupskijem od prijašnjih izdanja.

Podršku domaćina u ime Ekstrakta će dati Ganik i Novell uz cijenu karte od 60kn i Sirupove popuste od 23 do 01. Dijelimo dvije ulaznice, a potrebno je u komentaru napisati barem 3 strana gosta koja su do sada gostovali na Ekstraktovim partijima..

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2