Skip to main content
  • alt

“Plaćenici 3” u Cinestaru

"Plaćenici" su filmska franšiza s najviše glumačkih zvijezda u povijesti, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerojatnog oružja, a u kina uskoro stiže treći nastavak.

 
Prvi put zajedno u jednom filmu glume Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford i još 11 legendi.  Njihova misija spriječiti da moćno oružje padne u krive ruke završava neočekivano za Barneyja Rossa (Sylvester Stallone) i njegov vrhunski tim plaćenika. Otkriju da je okrutni trgovac oružjem kojeg traže zapravo Conrad Stonebanks (Mel Gibson) – Barneyjev stari partner i suosnivač njihovog tima, za kojeg su mislili da ga je Barney ubio prije više od desetljeća. 
{youtube}4xD0junWlFc{/youtube}
 
Nakon velike bitke Stonebanks uspije pobjeći, a veteran Hale Caesar gotovo nastrada, što ponuka Barneyja da dođe do nevjerojatne odluke – umiroviti iskusne veterane i zaposliti grupu novih plaćenika (Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell i Victor Ortiz) koji će unijeti svježu energiju i nove vještine u tim.   Dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju u Cinestar Avenua Mallu, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka.  Dobitnika odabiremo slučajnim odabirom i objavljujemo u petak, 15. kolovoza. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 22. kolovoza.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop