Skip to main content
  • alexander kowalski
  • 31.07.2013.

Plešite u kuli Kamerlengo

Još nas samo dva dana dijele od prvog Moondance festivala u trogirskoj kuli Kamerlengo, a  mi se osjećamo darežljivima.

Naslovna foto

alexander kowalski
 
Uz legendu Detroita, Jeffa Millsa, kojem je to prvi nastup u Dalmaciji nakon 2006. godine,  tu su još i  Oxia,  Alexander Kowalski, Dosem i Mr. C.  Francuski techno / house DJ i producent Oxia vrlo je dobro poznat hrvatskoj publici, a njegovi se setovi opisuju kao putovanje kroz čarobni svijet apstraktnog  tech funka.  
{youtube}J1fss6k3qj4{/youtube}
 
Iz Berlina stiže Alexander Kowalski, još jedan čest gost u našoj regiji, poznat po miješanju detroitskog i berlinskog zvuka.U Trogir iz Barcelone dolazi Dosem, pripadnik mlađe generacije španjolskih producenata koji izdaje i na Coxovom labelu Intec, a za after party u trogirskome klubu F1 zadužen je svima dragi Mr C. Tu su i provjerene domaće snage u sastavu Edy C, Silvio Hrabar, Tome R. i Pero Fullhouse.
{youtube}vvZTjuSmjTA{/youtube}
 
Što se tiče darežljivosti, dijelimo 2×2 festivalske ulaznice čitateljima koji točno odgovore na pitanje kako se zove sljedeći album Jeffa Millsa. Dobitnike objavljujemo sutra u podne, a odabiremo ih slučajnim odabirom – sretno!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2