Skip to main content
  • 6.10.2014.

Plešite uz Arno Costa u Galleryu

Odgojen na ritmovima  pop glazbe, Italo-disco i kasnije, inovacije sjemene 'french toucha', kao što su Daft Punk, Arno je uvažavanje pretvorio u stvaranje te je u 1999. godini počeo i sam producirati.

Piše: 


Brzo napreduje do siječnja 2006, a plodove rada poćinje osjećati nakon što je potpisao za Serial Records u Francuskoj. Arnovo ime se je počelo pratiti s mnogo više pažnje u 2006 godini nakon objavljivanja svog prvog hit, 'Magenta' koji je producirao zajedno sa Arias.
{youtube}H5uHw00n8mk{/youtube}

Francuz će ove subote 11. listopada svirati pred Vama u zagrebačkom Galleryu, a cijena ulaznice je 40 kn.

Radio je remikseve za mnoge glazbene umjetnike kao što su Moby, Goldfrapp, David Guetta, Laidback Luke itd. Tijekom posljednjih nekoliko godina, u skladu s prenatrpanim rasporedom, turnejama diljem svijeta, Arno Cost je i dalje dosljedno isporučivao kvalitetnu glazbu. Njegove pjesme "Cyan" i "Lise", objavljene u 2010 i 2011 dobili su ogromnu podršku svjetskih DJ-a i radio stanica koji su pomogle Arno Costu da svira u najboljim klubovima i festivalima (Tomorrowland glavnoj pozornici, Pacha na Ibizi, Creamfields).
{youtube}KrYeS6dnpQo{/youtube}

Od tada, David Guetta poziva Arnu Costa da sviraju skupa svako ljeto po njegovoj večeri "Fuck me I am Famous". Arno Cost, čija je reputacija sada čvrsto uspostavljena, odlučio se vratiti u studio i proizvoditi "doživotno" za Spinnin. U 2012, postići će veliki uspjeh i potvrdu da je majstor za proizvodnju različite vrste glazbe.Nadovezujući se na tom uspjehu, Arno Cost počinje turneju u SAD-u i dobiti rezidenciju u Las Vegasu i zakazane događaje u Miami, New York, Los Angelesa, Bostona, Denveru, Montrealu i Torontu.
{youtube}38qnrCEQb3U{/youtube}

Arno Cost također jako puno putuje svijetom kako bi njegovi obožavatelji rado slušali njegovu glazbu i to ponajviše u Aziji, Australiji, Europi ili Brazila. Producirao je i pjesmu "Nightventure" u suradnji sa svojim prijateljem Greg Cerrone koja postaje još jedan veliki hit. Pjesma je podržana i od strane njegovih prijatelja David Guetta, Nicky Romero, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.
{youtube}dUDELYYOXW8{/youtube}

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom
U FB komentaru ispod članka napišite barem jedan hit ovog francuskog producenta. Dobitnike objavljujemo u subotu do 13h.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk