Skip to main content

Poklon paketi ulaznica za Boogaloo i after u Aquariusu

Nagrađujemo s ukupno 6 ulaznica za predstoeća 3 partija, od kojih se dva održavaju u Boogaloo klubu, a jedan u Aquariusu.

Piše: 


U petak, 29.12. iz Francuske stiže Jack De Marseille s 25 godina iskustva na sceni, a večer je posebna po tome što će se svirati isključivo na vinylima. Društvo mu prave CET i Mary. Ulaznica je 30/40 kn.

Pravila nagradne igre:
Ako želiš ići na ovaj party imamo 2×1 ulaznicu. U FB komentaru ispod ovog članka napiši VINYL NIGHT, te ćemo dvoje slučajnim odabirom nagraditi u petak do 15h.

DOČEK NOVE GODINE
Future Scope NYE 2018 w/ UTO KAREM, LEA DOBRIČIĆ, LADIDA

Line up uz dobro poznata domaća imena sačinjavaju i energični strani gosti. Uto Karem, Lea Dobričić i Ladida.Domaće boje predstavljaju Mr. DJ Dario, Shipe, Sthekerson, Mary, Matya, Senno i Sin. Ulaznice od 100 kn potražite na Entrio.hr, dok će na dan partya biti 150 kn.

Pravila nagradne igre:
Ako želiš ići na Novogodišnji party imamo 2×1 ulaznicu. U FB komentaru ispod ovog članka napiši BOOGALOO NYE + barem 3 DJ-a koji sviraju na partyu. Dobitnike s točnim odgovorima slučajnim odabirom objavljujemo u subotu do 20h.

Ne zaboravite da prvo Novogodišnje jutro sve kreće ispočetka u klubu Aquarius na 10-satnom after partyu.

I za After smo osigurali 2×1 ulaznicu. Vaš zadatak je u FB komentaru ispod članka napisati Aquarius + koliko sati traje after. Dobitnike objavljujemo u subotu do 20h.

1. Za VINYL NIGHT po 1 ulaznicu osvajaju Kristina Meničanin i Luka Tuđen. Ako ste igrali pod drugim imenom, točne podatke šaljite u Inbox na KS FB Fan Page.

2. AQUARIUS
Tina Maksić
Nikola Nixx Barišić

3. BOOGALOO
Damir Herak
Ela Sajn

Ako ste igrali pod drugim imenom i prezimenom, točne podatke šaljite u KS inbox do nedjelje u 14h
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2