Skip to main content
  • lollobrigida
  • 18.01.2012.

Pokupi ulaznice za nastup Lollobrigide u Tvornici

Nakon singla i video spota za pjesmu “Sex On TV, Sex On The Radio” Lollobrigida ovog vikenda sprema, kako kažu koncertni spektakl u Tvornici Kulture.

Naslovna foto

Lollobrigida

Atmosferi electro-pop-disco spektakla ovu subotu pridonijet će gosti Nipplepeople! Karizmatični dvojac osvojio je publiku iz svih krajeva bivše države, o čemu svjedoči pola milijuna pogleda na YouTube-u njihovog hit singla "Sutra". Misteriozni dvojac i njihova svjetska produkcija idealan su uvod u Lollobrigidin koncert. Nakon koncerta večer privode kraju Dirty Beatz DJ-i.

Lolobrigida je danas predstavila četvrti singl "Malo vremena" s novog albuma "Pilula" koji možete poslušati OVDJE.

{youtube}DysXg3spjvQ{/youtube}

Ulaznica za koncert iznosi 50kn u predprodaji, a 70kn na ulazu. Mi smo pripremili 3×2 ulaznice za vas. Ono što trebate napraviti je izraziti želju za ulaznicama, a ono troje čija želja bude najveća nagrađujemo s 2 ulaznice (lajkovi idu u prilog). Nagradna traje do subote u 14h. Sretno!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk