Skip to main content
  • 6.09.2016.

Poljak iz Beatportova vrha u Revelinu!

Dubrovnik je grad povijesti, odrješitih ljudi, graditelja, umjetnika, pjesnika i golemih zidova koji su štitili sve talente u njemu od pohlepnog oka koje je biser juga Jadrana željelo za sebe.

 
Sjeveroistočno od zidina, povezana mostićem, stoji čvrsto i danas još tvrđava Revelin. Vijeće Umoljenih dalo je zeleno svijetlo za gradnju 30. prosinca 1538., a 1551. stajala je već dovršena i prkosila Turcima. Danas prenamijenjena i pod dodatkom kluba kulture prkosi odsustvu zvuka i tišini, postajući dubrovačko sidro glazbe.

 
I tako naslonjeni na štok jeseni, mirno nemirni, ispunjeni ljetnim štorijama i u očekivanju novih pustolovina gledamo oko u oko friškom Revelin vikendu. U petak. 9. rujna, miksete se pale za jednog Poljaka. Realtivno nov dodatak svemu onome dance je Tom Swoon. Na scenu je zagazio prije 3 godine, a 2015. već ulazi u DJ MAG-ovu top stotku, slaveći penetraciju među najpoželjnije na 46. mjestu nakon serije konzistentnih izdanja i visoko profilnih remixeva.
 
Čini se da se sjeo s Midasom na čašicu razgovora i da su dogovorili trampu pozlačujućeg dodira jer su i "Ghost", izdan na Romerovom Protocol Recordingsu, "Wait" na Spinnin' Recordsu i himnično natrojeni "Ahead of Us" na Ultri, svi zasjeli na Beatportove top liste i pokupili podršku velikana, pa mladom novopridošlici šešir u znak poštovanja skidaju i Tiësto, Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike i Armin Van Buuren, a tiskare su otisnule njegovo ime i na flyerima za festivalske beštije kao što su Tomorrowland, Sensation, Sunrise Festival i Creamfields. Znaš kako kažu stari mudraci – bolje da ciljaš Mjesec pa promašiš, nego susjedovo dvorište pa pogodiš! Veliki snovi se ponekad zaista ostvaruju!

 
Kao potpornji poljskoj glazbenoj priči stoje standardni sinovi dubrovačkog kluba kulture DANCElectricPHILIPE, Audiometric, SPEED i PhiberOptic, a mašine se pale sat prije ponoći. Karte si grabiš u pretprodaji za stotku, a VIPariš za 200, dok ćeš na dan eventa na ulazu dodati još 50 za svaku opciju. Ili uopće nećeš otvarati novčanik, nego ćeš zaigrati sa svojom Klubskom.
 
FB EVENT: Tom SWOON
 
Mi te pak pozivamo da s nama zaigraš nagradnjaču u kojoj dijelimo 2×2 karte. Što, što? Kako ću od karata? Koraci te čekaju klizneš li okom dolje pa ih slijedi dragi naš.
 
– Podijeli članak na svom FB profilu (obavezno uključi opciju JAVNO)
 
– Attend-aj event
 
– U ovom FB postu tagiraj osobu s kojom bi okupirao plesni podij i navedi nam za koji dan si se ubacio u igru (srijeda, petak, subota)
 
Temeljito znanstveno provjerena metoda eci-peci prsta reći će svoje u podne 9. rujna. Sretno i bile vam suđenice naklonjene!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2