Skip to main content
  • 4.12.2012.

Premijera koncepta A:vantgarde u Sirupu

Najavljujemo jedan novi konceptualni klupski projekt u režiji Top DJ Mag-a a pod imenom "KONCEPT A:vantgarde" čiju premijeru očekujemo u petak 7. prosinca u Sirupu.

Piše: 


Ovaj projekt zajednički su osmislili Damir Cuculić i Kristijan Nardić -Kiki. Naglasak je na novoj glazbi začinjenoj avangardnijim elektronskim underground zvukom u dj i autorskoj LIVE act prezentaciji.

U prvoj epizodi nastupaju Kiki & Mary i Seraphim Codex LIVE. Klupski vizualni i prostorni ugođaj postići će se uz posebne visualse i projekcije te uz još neke intervencije u samom prostoru kluba za što će se ovog puta pobrinuti Hipermedia. Također ovaj program želi uz renomirana DJ imena u warm up terminu predstaviti i one manje afirmirane dj-e koji svakako zaslužuju širu pozornost publike a koji se se svojim glazbenim stilom uklapaju u ovaj koncept. Za ovu premijeru pozvan je Chille Jr. iz Koprivnice.
{youtube}tLqWyBD8jnA{/youtube}

Warm Up: Chille Jr.
Line Up: Kiki, Seraphim Codex LIVE, Mary
Extra Visuals by Hipermedia

Ukoliko želite biti jedan od dvoje koji na ovaj party upadaju besplatno, napišite nam u odgovoru ime barem jednog projekta kojeg je u svojoj dugogodišnjoj karijeri organizirao Damir Cuculić.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk