Skip to main content
  • 11.10.2011.

Pripremite se za Triatlon u Sirupu

Triatlon je nova klupska večer koja će se periodično ponavljati u Sirupu, a iza koje stoje veterani domaće DJ scene Pero Fullhouse i Ivan Komlinović te jedan DJ novije generacije, Randy. Večer je koncipirana na mješavini ''cutting edge'' trenutne techno i house produkcije te bliže i dalje retrospektive underground elektroničke glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup


Za Peru i Ivana svaka je najava suvišna, budući da je riječ o istinskim veteranima hrvatske DJ scene, sa više od 15 godina iskustva za miks pultom. Pero, sa gotovo 1000 nastupa, spada među najdugovječnije DJ-e u regiji, a u posljednje vrijeme veže ga se ponajviše uz projekt Discotheque Riva, koji je ove godine na splitsku rivu privukao više od 15 000 posjetitelja.

Ivan spada među rijetke umjetnike techna, koji svoje polje djelovanja razumije do srži, budući da ga odlikuje vrhunksa tehnika miksanja, istančani odabir glazbe, ali i sama zvučna slika (s obzirom da mu je obrada zvuka i struka).

DJ Randy, splitski DJ novije generacije zapravo je prilično dugo na sceni kao radijski, ali i klupski DJ, a setovi su mu isprepleteni house i techno utjecajima, uz vješte primjese mainstream uspješnica. Ulaz na Triatlon, u petak 14.10. je 30kn s konzumacijom

NAGRADNA IGRA: 2 čitatelja osvajaju po upad ako u komentaru na članak upišu "triatlon" te tko od ova 3 DJ-a ima najviše staža na sceni.

subota, 15.10.2011.
SIRUP CLASSICS w/

RUFUS
Sunday West, London, UK

Jedan od trenutno najpopularnijih promotora u engleskom leglu clubbinga i partijanja, Rufusu  Abbottu je 2011. definitivno godina afirmacije, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj sceni. Kao jedan od vodećih londonskih modnih PR agenata, kanal prema ''finoj'' publici odlučio je još davnih dana iskoristiti i kao DJ i organizator tuluma, kad je 90-ih nastupao kao jungle i drum'n'bass DJ pod pseudonimom Bushman. Iako mu se današnji stil bitno razlikuje od onog iz vremena Bushmana, preuzeo je energiju jungle i d'n'b scene i pretočio je u svoj ''jump up'' tech house izričaj.

Ove godine je tako nastupao s facama kao što su Carl Craig, Francois K, Radio Slave, Robert Owens, Ewan Pearson i drugi. Njegov party serijal Sunday West ide zadnju nedjelju u mjesecu i ove je sezone ''place to be'' na uvijek užarenoj londonskoj party sceni. Za ljubitelje tabloida i celebrity spottinga, može biti zanimljivo da Rufus spada u A1 kategoriju engleskih celebova, uglavnom prema svom impozantnom modnom portfoliu (radio je kao PR za Viviene Westwood i Alexandera McQueena), ali i prema tome što mu je bivša supruga poznata engleska glumica Camilla Rutherford, poznata po ulozi u hitu ''Gosford Park'' Roberta Altmana, čiji je otac radio kao savjetnik Margaret Tatcher (!!!)

Pored Rufusa nastupit će i Ekstraktov velemajstor Mimi te domaćin Arszenik, dok će vas na katu uveseljavati mladi svojac 2 Tall.

Ulaz na Sirup Classics je 30kn s konzumacijom.

NAGRADNA IGRA: 2 čitatelja osvajaju po upad ako u komentaru na članak upišu "classics" te tko od ova 3 DJ-a ima status rezidenta Sirupa.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk