Skip to main content

Promo partiji Hideout festivala + nagradna igra

Ove sezone prihvaćamo još jedan britanski festival, festival koji u svom konceptu sadrži sve predispozicije da postane jedan on najvećih i najraznovrsnijih festivala elektronske glazbe u ovom dijelu Europe.

Piše: 

Naslovna foto

Hideout festival promo party


Hideout Festival održati će se na jednoj od najljepših party lokacija na Jadranu (plaži Zrće), a predstavit će mnoga poznata i trenutačno vrlo aktualna imena svjetske glazbene scene (Sven Väth, Marco Carola, Eric Prydz, Circoloco, Jamie XX, Pendulum, Simian Mobile Disco, 2ManyDJs itd). Britanski promotori očekuju i do 10 000 posjetitelja! Osim dnevnih i noćnih programa u klubovima Aquarius i Papaya, festival će organizirati boat partyje limitiranog kapaciteta. Cijena ulaznica za zemlje bivše Jugoslavije iznose samo 50 eura.
Jamie Jones – The Flawless Sound – 23-04-2011 by Hideout Festival

Sve koji bi željeli prisustvovati trodnevnom Hideout festivalu na plaži Zrće nagrađujemo osim putem tagiranja na Facebooku zidu Klubske scene i ovdje. Potrebno je ispod članka u komentaru napisati barem 7 izvođača koji gostuju na ovom trodnevnom događaju. Dva komentara s kreativno raznovrsnim line-up-om te najviše lajkova publike osvajaju po jednu trodnevnu ulaznicu. Dobitnike objavljujemo u srijedu 22. lipnja ovdje.

Po jednu trodnevnu ulaznicu za Hideout festival osvajaju Ivan Sokač i Andrej La Bestia. Molimo dobitnike da se jave na info@klubskascena.hr s brojem mobitela radi dogovora o preuzimanju.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop