Skip to main content
  • 22.09.2016.

Svjetske zvijezde Sigma u Zagrebu. Osvojite ulaznice!

Vlasnici mega hita „Nobody to Love“ zapalit će plesni podij kluba The Best Venue Hall (bivši The Best) koji je opako zagrizao u novu sezonu dovodeći svjetska imena elektroničke scene, a njihov nastup održat će se u sklopu Cartela, novog klupskog programa 1. listopada.

Piše: 


Iza imena Sigma su višegodišnji prijatelji, Cameron Edwards i Joe Lenzie, koji zajedno surađuju još od koledža. Popularni DJ dvojac potpisuje hit „Nobody to Love“ koji im je donio preko 200 milijuna pogleda na YouTube-u i dvije nominacije za BRIT nagrade. Sigma privlači velika glazbena imena tako da su do sada surađivali s Elie Goulding, Kanye Westom, Palomom Faith te Ritom Orom. Sigurno ste ih čuli nebrojeno puta, a sad će vas rasplesati u najvećem hrvatskom klubu.
{youtube}KD5fLb-WgBU{/youtube}

Ulaznice za Sigma (DJ set) su dostupne putem sustava Entrio.hr po cijeni od 50 kn za djevojke / 70 kn za dečke u pretprodaji, te 60 / 80 kn na dan eventa.

Cartel svaki mjesec predstavlja jako svjetsko ime, tako da će nakon Sigme u The Best Venue Hallu nastupiti Sigala –  britanski DJ i producent koji se predstavio hitovima ”Say you do”, ”Sweet lovin”’ i ”Easy love”. Na posljednjem singlu ”Give me your love” ugostio je dvojicu vrhunskih glazbenika – Johna Newmana i Nilea Rodgersa.
{youtube}qj5zT4t7S6c{/youtube}

Na otvorenju Cartela početkom rujna nastupile su house zvijezde Alex Kenji i Tube&Berger. Klub se tek zagrijava s programom, a do Nove godine ima još desetak velikih događanja čime diktira klupsku ponudu u Zagrebu.
{youtube}sUoWkRggVig{/youtube}

Osvoji 2×2 ulaznice..

podijeli ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "Javno"

stisni da dolaziš na event

– u ovom FB postu tagiraj osobu s kojom dolaziš na ples

Dobitnike objavljujemo metodom slučajnog odabira u petak 30.09. do 14h https://www.facebook.com/klubskascena/posts/10154583925003493ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop