Skip to main content
  • kryder garage umag
  • 9.12.2013.

Tajanstveni Kryder u Garageu

Ovog vikenda umaški Garage u goste dovodi misterioznog engleskog DJ i producenta Krydera.

Naslovna foto

kryder garage umag
 
Pravim imenom  Kriss Knight, Kryder je obavijen tajanstvenošću te se skriva iza vizora, ali zna se kako je radio kao promotor u Manchesteru prije negoli se u potpunosti predao glazbenoj produkciji. Odluka se pokazala i više nego ispravnom jer već je prvo izdanje, "K2", izašlo na Tiestovom labelu Musical Freedom, postalo himnom mnogih plesnih podija.
{youtube}_-rsIzbwosg{/youtube}
 
Otada je remiksirao Swedish House Mafiju, a njegova je produkcija našla mjesto u setovima imena kao što su Pete Tong, Calvin Harris, Laidback Luke ili Erick Morillo. Kryderov zvuk odlikuje se žanrovskom raznolikošću te se mogu čuti trance kordovi, electro bassevi, techno perkusije i izvanredne vokalne dionice.
{youtube}KFEDsD8FPvI{/youtube}
 
Party se održava u subotu, 14. prosinca,  glavnome se gostu pridružuje slovenski dvojac FCKN DJS, a od domaćih snaga tu su D3ND i Thomas Lardy. Za upad ćete do ponoći izdvojiti 50 kuna, nakon 80 kuna, a mi dvoje čitatelja koji točno navedu nazive posljednjih dvaju Kryderova izdanja nagrađujemo ulaznicom. Nagradna igra traje do četvrtka kada dobitnike odabiremo slučajnim odabirom.

{jcal_latest eventid=5052}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk