Skip to main content
  • alt

Techno vikend uz Moniku Kruse. Nagrađujemo!

Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad.

Piše: 


Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama. Karijera Monike Krüse započela je još početkom ´90-tih u Njemačkoj iz koje je proputovala cijeli svijet i nastupala na najvećim svjetskim festivalima elektroničke glazbe.
{youtube}FSd_mV-Vdxw{/youtube}

Njena etiketa Terminal M je u kraće vrijeme postala vrlo respektabilni techno label. 2010. je čini se otvorila novo poglavlje etikete, te je koncept proširen na različite spektre elektroničke glazbe. Prošle godine zabilježen je veliki uspjeh jer su mnoga izdanja završila u top 10 Beatport charta poput traka koje potpisuje sama Monika, te ANNA i Methodi Hristov.
{youtube}XXb0HyCsOI8{/youtube}

Petak, 21.04.2017. @ Boogaloo

Main Floor
▬▬▬▬▬▬
● MONIKA KRUSE _ terminal m, electric avenue recordings | GER
● DJ JOCK
● SHIPE

Small Floor
▬▬▬▬▬▬
● MATYA
● SENNO

Nagrađujemo!
Kako se zove etiketa Monike Kruse? Odgovor napišite ispod ovog članka u FB komentaru, a dvojicu s točnim rješenjem slučajnim odabirom objavljujemo u petak do 12h.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web