Skip to main content
  • 8.10.2015.

Tour De Sound dovodi Blacksoula – samo kvalitetni house

Tour de Sound je projekt osnovan početkom 2015. godine od strane četiri mlada DJ-a iz Šibenika. DJ-i koji stoje iza ovog projekta su Bake Junior, Jackoff, Lawrence Klein i Santiago Batacosta.

Piše: 


Njihov izbor glazbe i općeniti pristup ih izdvaja iz generičnosti mase koja naginje komercijalnom zvuku i emocionalnoj bezličnosti iste. Cilj projekta je promovirati kvalitetnu funk, deep, soulful i house glazbu na lokacijama po cijeloj Hrvatskoj.
{youtube}c8kag8aGX94{/youtube}

Za svoj posjet Zagrebu dovode hrvatskog house veterana Blacksoul-a. U posljednjih dvadeset godina Blacksoul je na elektroničkoj sceni ostavio trag kao DJ, producent, radijska zvijezda, ali i kao ambasador Hrvatske i glazbenik sa zavidnom inozemnom karijerom. Tour De Sound se održava u subotu 10.10. u Aquariusu A1, a ulaznica je 30 kn.
{youtube}9EY11TdF06c{/youtube}

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom – u komentaru napišite kako se zove etiketa Blacksoula. Dobitnike objavljujemo u subotu 10.10.do 14h.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop