Skip to main content
  • 11.01.2017.

Trance, Love, Unity, Respect u Zagrebu

Trance Unity X je jubilarno deseto izdanje Trance programa koji spaja žanrove i subkulture Trance glazbe, od uplifting i tech-trance-a do psytrance-a i goe.

Piše: 


U petak 13.01. u Depou će svirati šest dokazanih Trance DJ-a. Sunlab će zagrijati plesni podij kombinacijom progressive i uplifting Trance ritmovima. Moonsouls će preuzeti palicu svojim uvijek zanimljivim i žestokim uplifting trance vibrama. Calixta, gošća koja nam dolazi iz Slovenije, nas uvodi u žešće Trance vode kombinacijom tech-trance i progressive psy ritmova. Iskusni psytrance DJ RFL priprema uvijek vrhunski psytrance set, a zatim slijedi Sun Sith, šire poznatiji kao Lunar Dawn, predstavljajući svoj novi projekt i nešto drugačiji psy i goa zvuk od onoga što je ekipa navikla čuti od njih! Aerial Tribe završava sa svojim odabirom melodičnog goa Trance-a do vrhunca samog partija. Ulaznica je 30 kn.

Ujedno se ovime obilježava i dvije godine postojanja u sadašnjoj formi, a radi se i o prvom Trance Unity eventu u Depou, te prvom Trance Unity-u ove godine. Za novu godinu je lansiran i web sajt sa informacijama o programu, DJ profilima, i jednostavnim pristupom galerijama te starim i novim eventima – na tranceunity.com.

Nagrađujemo 3 čitatelja s po 2 ulaznice, a u FB komentaru ispod članka napišite minimalno dva DJ-a koji će svirati na Trance Unity X eventu. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk