Skip to main content
  • 30.11.2014.

Tribalnim kaosom ovaj dvojac bacit će Vas u trans

Povodom 18. rođendana Radia Student, Živa Muzika i Krlja Ustvari dovode u Zagreb talijanski dvojac Ninos Du Brasil.

Piše: 


Ninos Du Brasil izveli su super geografski štos sa imenom, ali zapravo su iz susjedne Italije. Nicolò Fortuni i Nico Vascellari su perkusionisti s pozadinom u performansu, što se itekako očituje u njihovim nevjerojatnim live nastupima obilježenima živim divljanjem s udaraljkama i zabavnom vizualnom komponentom.

Party će se održati ovog četvrtka, 4. prosinca u Močvari, a mi nagrađujemo jednog čitatelja. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u Rockmarku, Berislavićeva 13. Na dan koncerta koštat će 50 kuna.
{youtube}VO5BOLIV2S4{/youtube}

Prurient susreće Safri Duo, techno-samba, karnevalski plesni punk, ili, njihovim riječima, “electro-batucada”, samo su neki od praktičnih opisa suludih glazbenih kombinacija ovog dinamičnog dvojca.  O spajanju glazbeno teško spojivog, pak, govori i raznolik odabir diskografskih kuća – izvrsni ovogodišnji album ‘Novos Mistérios’ izdan je za kultni Hospital Productions kralja bučne elektronike Dominicka Fernowa (Vatican Shadow, Prurient), a novi singl dom je pronašao na plesnoj etiketi DFA RECORDS Jamesa Murphyja iz LCD Soundsystem. Kad smo već kod cool referenci, Ninosi su pozornicu dijelili s imenima kao što su Merchandise, Fatima Al Qadiri, Mika Vainio, Kangding Ray i drugima. Osvježeni nakon nastupa na moćnom Unsound Festivalu i njihove prve američke turneje, Ninos Du Brasil Vas dolaze baciti u trans sa svojim tribalnim kaosom!
{youtube}kkOO4i4VxTM{/youtube}

Tajga & Tundra (Zagreb)
DJ dvojac odgovoran za višegodišnji Hladni rat! na plesnim podijima odlazi korak dalje u zvučni bezdan lišen vokala, plitkih emocija i solo dionica na saksofonu. Nakon suviše pozitivnog live acta, uspostavit će ravnotežu mračnom techno glazbom prokrvljenom najtvrđim eksperimentalnim i industrial utjecajima. A uz pomoć VJ Donnieja, Tajga&Tundra pripremaju i specijalni audio-vizualni interaktivni šou zakazan prije nastupa Ninos Du Brasil. Brutti, sporchi e cattivi.

Nagradna igra!
U komentaru ispod članka napišite povodom čega se organizira ovaj party. Dobitnika objavljujemo u četvrtak do 15h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2