Skip to main content
  • valentino kanzyani

Valentino na zakašnjelom Valentinovu

Kako u posljednje vrijeme sve češće boravi u Zagrebu, ekipa iz Sirupa ga je odlučila iskoristiti za tulum povodom Valentinova, doduše s tri dana zakašnjenja.

Piše: 

Naslovna foto

Valentino Kanzyani

Za sve poklonike elektroničke glazbe s ovih prostora, ime sinonim je za dobar provod. Ovaj slovenski DJ i producent je svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri postao pravi predstavnik ne samo slovenske scene, već i one čitave regije.

Valentino Kanzyani danas je planetarno popularan DJ, s rezidencijom na Ibizi i godišnjim pozivnicama na najpoznatije svjetske festivale i klubove. Prošlu godinu mu je obilježila izvanredna južnoamerička turneja, a ove godine očekujemo njegov album prvijenac.

{youtube}K-EouhfjtnY{/youtube}

Uz Tina, na glavnom će flooru nastupiti i FM, dok će vas na katu zabavljati trojac Toxic, Maminho i Robi Sliva ili Trio Fanaticus.

Ulaznica iznosi 50kn, te je i konzumacija uključena. Nagrađujemo dvoje ljubitelja Valentinova zvuka s po dvije ulaznice, ako točno u komentaru na članak odgovore na koji je datum Kanzyani zadnji puta nastupao u Sirupu. Slučajnim odabirom ćemo u petak, 17. veljače proglasiti dobitnike. Volite se i dalje, bez obzira što je Valentinovo završilo:)

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop