Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Vandal Shop Giveaway: Osvoji majicu kratkih i dugih rukava!

Utorak, 23 Veljača 2021

Vandal Shop čije trgovine možete pronaći u Zagrebu ili Splitu poklanja majicu kratkih i dugih rukava u našem Giveawayu.

Sama ideja za Vandal Shop je nastala tijekom 2004. godine, tako da je iza njih već 15 godina rada s streetwear odjećom i obućom! Ime su uzeli po staro-germanskom plemenu Vandala koji su lutali Europom i šire u potrazi za dobrim streetwear dućanom. A stari Rim su zapalili razočarani u tamošnju modu. :)

Godine rada, truda i iskustva, te vjerne mušterije i dobri prijatelji doveli su danas vandalshop.hr na prvo mjesto streetwear dućana u Hrvatskoj! Vandal shop možete pronaći na webu ili na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu (TC Avenue Mall, 2 kat) i Splitu (TC Joker, 1 kat).Vandal Shop je za čitateljice i čitatelje KS pripremio slijedeće nagrade branda Alpha Industries:


1. nagrada - crna T-Shirt majica (Basic black) za djevojke

2. nagrada - crvena majica dugih rukava (Basic sweater) za dečke


Kako biste sudjelovali u Giveawayu potrebno je posjetiti naš Instagram i odigrati prema pravilima. Dobitnike objavljujemo u subotu 27.02. do 21h.

Brandovi koji trenutno čine ponudu Vandal Shopa su Thor Steinar, Adidas, Yakuza Premium, Fred Perry, Gola, Alpha industries, Merc, PitBull West Coast, Mafia&Crime, Deejo, Ben Sherman. Brandovi koje kupujete kod u Vandal Shopu imaju dublje značenje, oni nisu tek puka odjeća, oni su poruka. Poruka koju se ne usude nositi svi. Oni su i sredstvo prepoznavanja i identifikacije. Oni sami pričaju vašu priču! Nosite ih na vlastitu odgovornost! Upravo zbog tih brandova i poruka koju nose, njihov slogan je CHOOSE YOUR STYLE, jer svatko može pronaći svoj stil i poruku u Vandal Shopu. Sporty, casual, military... ili pak čisti hardcore streetwear.

Vandal Shop Giveaway: Osvoji majicu kratkih i dugih rukava!