Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Osvoji kuću za 6 osoba na plaži i festivalske ulaznice za Labyrinth Open

Četvrtak, 28 Lipanj 2018

Festival Labyrinth Open u Omišu od 11. do 14. srpnja nagrađuje sa smještajem u kući na plaži u kampu Galeb (Beach House za 6 osoba od 10. do 15.07.2018.) što uključuje i festivalske ulaznice.


Festival se održava u Kampu Galeb, potpuno opremljenom luksuznim kućicama i bazenima na predivnoj obali grada Omiša. U cijeli projekt uključio se i Sergej Snooze koji će svirati na LABO18 pre-partiju 10.07. na rijeci Cetini, te je za ovu nagradnu igru snimio osebujan miks sa trakama izvođača koji čine line up drugog po redu Labyrinth Opena, a evo što je i rekao o samoj selekciji, te koja su pravila nagradne igre:



"Kada DJ dobije zadan okvir pjesama iz kojeg mora snimiti mix ustvari pred njega je postavljen izazov. Zadani okvir na neki način može i limitirati kreativnost glazbenog izražaja u mixu, ali istovremeno se taj okvir može i shvatiti kao neka vrsta testa kreativnosti glazbenog izražaja. Ja sam taj okvir i shvatio kao izazov svog kreativnog izražaja kroz DJ mix. Izazov se nalazi u tome da kroz zadani i limitirani broj artista i dalje moram prezentirati flow, dinamiku i atmosferu koja je u skladu s onim što inače puštam u klubovima ili pjesmama koje kupujem.




Ishod tog izazova je ovaj mix koji predstavlja moju selekciju autora elektroničke glazbe koji će nastupiti na Labyrinth Open festivalu u Omišu. Selekcija se temelji pjesmama koje sam izabrao na digitalnom dućanu, preslušavajući pjesme svih umjetnika koji nastupaju na Labyrinth-u koje su izašle u 2018. (osim jedne pjesme). Ono što mi je jako zanimljivo bilo u tom procesu je da sam shvatio da mi je to prvi put da sam išao kroz lineup nekog festivala i slušao pjesmu po pjesmu od svakog izvođača.





Poslije sam bas razmišljao o tome koliko je to iskustvo samo meni novo, te kako druge osobe se ponašaju kada biraju na koji će festival otići. Odnosno preslušavaju li drugi ljudi pjesmu po pjesmu, od umjetnika do umjetnika, te koliki je utjecaj tog procesa na odluku ide li ta osoba na festival ili ne. Ako netko želi o tom procesu razgovarati, biti ću vise nego sretan da popričamo o tome. Na neki način ova moja selekcija je short cut za taj proces. Za kraj želio bih napomenuti da je selekcija na ovom mixu išla u smjeru tech house-a, ali istovremeno na line-upu se nalaze i super zanimljivi techno umjetnici".





LABO18 i KS su osigurali slijedeću nagradu:

- Beach house za 6 osoba od 10. do 15. srpnja 2018. u Omišu (kamp Galeb) za vrijeme trajanja Labyrinth Open festivala
- 6 festivalskih ulaznica za Labyrinth Open 2018.




NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA U PETAK, 06.07. U 11.20H.
 

Molimo sve cijenjene sudionike nagradne igre da nam u inbox KS na Facebooku pošalju dokaze o postignutim rezultatima:
- print screen broja shareova na profilu
- link do objave na svom profilu

Tijekom nagradne igre utvrđeno je da su pojedinci preko svojih FAKE profila pokušali doći do većeg broja share-ova te će takvi automatski biti diskvalificirani.

 

DOBITNIK NAGRADE JE TOMISLAV HORVAT. Objava dobitnika, screen shot rezultata i objašnjenje nalaze se na ovom linku


 


PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Trebate Share-ati / podijeliti ovaj članak sa KS Fan Pagea na svom profilu i pozvati frendove da share-aju sa tvog profila (sa uključenom opcijom JAVNO)

2. Onaj tko ima najviše share-ova dobiva nagradu (dokaz je print screen i link na shared post na profilu usera)


OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNE IGRE

Dobitnika ili dobitnicu  ćemo objaviti u petak 06. srpnja do 15h. (dokaz je print screen i link na shared post na profilu usera)


Ovaj boutique festival ograničenog kapaciteta održat će se u podnožju planine Mosor s izravnim pristupom u Jadransko more. Tamo nas očekuje možda i najimpresivniji techno i tech-house lineup ove godine u regiji, na jednom mjestu. Od preko 60 inozemnih artista izdvajamo samo neke: Amelie Lens,  Hernan Cattaneo, Dubfire, Len Faki, Stephan Bodzin, Dubfire, Joris Voorn, Kollektiv Turmstrasse, Nick Curly, Pan Pot, Super Flu, Ten Walls i mnogi drugi. Pozivamo vas u Omiš, a ulaznice po vrlo povoljnim cijenama možeš kupiti ako posjetiš službene stranice festivala ovdje.