Skip to main content
  • 4.08.2015.

Viva Riva Zadar nagrađuje!

Viva Riva nagrađuje s 5×2 festivalske ulaznice.

Piše: 


Na zadarskoj Rivi nastupaju Marco Bailey, potom dva Španjolca čija glazbena priča je započela daleko ponad zemlje upoznavanjem u avionu, Pig & Dan, a tu su i Christian Smith, Mario Cobretti i Technasia.
 
No uz goste izvan balkanskih granica flaneriranje i kavice na Rivi ćete plesom zamijeniti uz 17 lokalnih i regionalnih umjetnika pridodanih finom moćnom lineupu. Tu su Alen Selestrin, Andrologic, Bush, Butters, Domagoj, Edy C, Eggy, Galinac Galinac i Jolly Joke, Leteći Holandez, Lucca Masterson, Many, Mate Kokić, Mladen, Scheva, Zorro i hrvatski zaštitnik elektronike, Pero FullHouse.

26 sati čistoga techna biti će popraćeno i vizualnim spektaklom vatrometa, lasera i light showa koji će blještati direktno iz mora. Viva ples! Viva život! Viva Riva 7. i 8. kolovoza.

5 čitatelja osvojit će po 2 festivalske karte, a potrebno je slijedeće:

– nabroji 3 strana gosta koji sviraju na Vivi Rivi
– pozovi prijatelje da lajkaju tvoj komentar
– shareaj članak na svom profilu s uključenom opcijom "javno"
– točni odgovori sa 10 ili više lajkova metodom slučajnog odabira osvojit će nagrade

Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 06.08. do 14h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk