Vožnja kroz 15. rođendan Klubske scene samo što nije počela

Srijeda, 02 Prosinac 2015

Odbrojavamo nešto manje od 72 sata do početka vožnje na dva plesna podija u osječkom Epicu.


Ne, nismo zaboravili na našu vjernu publiku i čitatelje uoči početka velike turneje tijekom koje ćemo upoznati i podržati lokalne scene (klubove, glazbenike), te istovremeno popričati sa akterima i posjetiteljima o aktualnim problemima scene, kao i možda doći do još koje zanimljive i kreativne ideje.

Pozivamo sve kreativce, producente, promotore koji žele s nama razmjeniti mišljenja ili na pomoći u radu da nam se pridruže 5.12. u Epicu kad će za pultom voziti 9 odabranih DJ-a i to na tech-house flooru Yakka, Tom Spock, Hudi & Lukaku i Articledisco, te na techno flooru Milex, Ervin Mandari, Indy Slide i Drogba.


Ako se slučajno niste našli na line-up-u, to ne znači da KS ne cijeni Vaš rad, već smo bili ograničeni prostorom i vremenom da pozovemo sve kojima treba vjetar u leđa lokalno. Imajte u vidu da projekt planira kroz Takeover turneju u idućih 12 mjeseci obići različite destinacije i podržati različite projekte/umjetnike . Najbolji DJ-i sa svih Takeovera bit će između ostaloga pozvani na veliko finale u Zagreb gdje ćemo okupiti najjače snage domaće scene.Nagrađujemo sa 3x1 ulaznicom, a potrebno je da u komentaru ispod članka napišete povodom čega se organizira Takeover turneja koja započinje u Osijeku. Dobitnike objavljujemo u subotu do 15h.

 

Vožnja kroz 15. rođendan Klubske scene samo što nije počela