Skip to main content
  • 14.06.2018.

Vodimo dvije osobe na Velebit na Mystic Mountain festival

Svega par dana ostalo je do početka velebitskog Mystic Mountain festivala koji, iako je brojčano ograničen pronaći će mjesto i za tebe, uz našu pomoć.

Piše: 

Kako kažu sami organizatori Mystic Mountain festival nastao je iz "prijateljstva i ljubavi prema prirodi". Unutar svog cjelotjednog održavanja, festival zajedno sa brojnim aktivnostima, "bajkovitim ambijentom", prekrasnim ljudima i odličnom glazbom svakom posjetitelju pruža transformaciju uma, duše i tijela.

Održava se na nevjerojatnoj lokacija kampa Velebit, ispunjenog planinskim zrakom i brojnim zelenilom u vrijeme ljetnog solisticija od 18. do 24. lipnja.

Broj posjetitelja ograničen je na 300, ali mi ovdje uskačemo u pomoć i pomažemo da do Velebita stigne dvoje sretnika. Zapravo tvoja sreća ovisi o tvojoj brzini, jer tražimo dvije najbrže nasmijane osobe kojima ćemo podjeliti po jednu ulaznicu. Znaš kako pravila kreću u takvim slučajevima? Tko prvi njegovo, tri…četiri…sad, sretno!

[Event]
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2