Baner

Vodimo te na posljednu plovidbu zvukova na završetak sezone dubrovačkog Revelina

Utorak, 03 Listopad 2017

Na samom jugu Hrvatske, u tvrđavi staroj preko petsto godina smjestio se klub Revelin koji donosi nezaboravno iskustvo kroz presjek historijskog ambijenta i suvremene tehnologije.

Svaka rasplesana duša koja se tamo zatekla ostala je impresionirana atmosferom. Vijesti o nezaboranim noćima popraćenih vrhunskim sound system od kojeg će ti se uši rastopiti i vizualima koji nose umjetničku notu, brzo su se proširile i dovelo ih je na mjesto TOP 50 najboljih klubova na svijetu putem DJ Maga.2017. godina donijela je još više truda i želje za poboljšanjem kluba koji ti želi ponuditi puno više nego ikada prije. I po nekoliko desetaka tisuća pari cipela treslo je tlo tvrđave vođeni kristalnom čistim zvukovima gdje su se za pultom izmjenjivali samo najbolji DJi. Kada se zabavljaš i uživaš u trenutku vrijeme ti brzo proleti, a kako je sezona u Revelinu bila potpuno uspješna, mjeseci su proletjeli brzinom munje. Vrijeme je da se zaključaju vrata, zidine su umorne i potreban im je odmor kako bi sljedeće godine ruže ponovno procvale i pozvale ljubitelje dobro zvuka na ponovna topla i rasplesana druženja.No upravo ovi zadnji dani pružaju ti priliku da se oprostite i da se rastanete sa veselim sjećanjem jedno na drugog. Ne na jedan, već na dva dana održat će se posljedni pozdrav klubu. Očekuje te pet DJ-a koji će se pobrinuti da ti cijelo vrijeme bude toplo pod nogama.


Prvi dan 6.10. za pultom će se naći kombinacija koja je u Hrvatskoj toliko često da možemo slobodno reći da im je ovo drugi dom. Freemasonsi i The Shapeshiftersi poznati su svima. Jednom kada su iskusili raskoši Hrvatske zaljubili su se i samo čekaju sljedeći poziv da nam dođu u goste.Drugi dan 7.10. osiguran je za domaće adute. Jedan od njih je prošle godine osvojio nagradu Ambasador za najboljeg EDM DJa, a poznat je društvu po imenu Kosta Radman. S njime će pult dijeliti DJ Speed i Time Jack.Sve u klubu sjest će na svoje kada kamene blokove paletom boja ukrasi light i vizual dvojac Phiberoptic i Rook VJ.Dijelimo 2x2 ulaznice (ulaznica vrijedi za oba dana), a sve što trebaš je:

1. Podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "javno"

2. 2. U FB komentaru ispod ovog članka napiši 3 riječi koje po tebi najbolje opisuju klub Revelin.

Sretno!

Vodimo te na posljednu plovidbu zvukova na završetak sezone dubrovačkog Revelina