Baner

Vodimo te na susret s Vitezom u zagrebačku Operu

Četvrtak, 05 Listopad 2017

Sve je bilo besprijekorno u noći punog mjeseca što je sugeriralo da je za dame i gospodu ovo samo još jedna noć u nizu razigranih i rasplesanih momenata sve dok se nije pojavila opasnost famoznog Fantoma. U trenutku kada se spremao da smakne osmijeh sa lica dragih gostiju, iza blistaćeg stroba pojavi se Vitez kao spas u zadnji čas.

Heroj noći, Vitez koji uza se ne posjeduje nikakvo oruđe, željan je u namjeri pomoći istjerati sve strahove iz tebe, ali treba tvoju pomoć kako bi te napunio samopouzdanjem i obranio od svih sila. Iako ne u onoj pariškoj, već u našoj domaćoj Operi, mjesto sastanka rezervirano je za ovaj petak 6.10., a mi ćemo ti pomoći da stigneš do tamo.


Pobrinuli smo da u dvostrukom slavlju dvoje slučajno odabranih pod vodstvom Mark Knighta bude na sigurnome u noći gdje zajedništvom na plesnom podiju postoji samo hrabrost i veselje. Vlasnik etikete Toolroom Records pripremio je bogati arsenal plesnih udaraljki koji će se ispaljivati kroz odličan sound system na 120 i naviše bpm-a.Specijalan poziv ti ne treba, jer znaš da kada Vitez stane za pult da ono što izgleda kao ozbiljan posao za njega je dječja igra i lakoćom zavodi cipelice lutalice. Pomognimo sada pronaći vesela i nasmijana lica koja će se susreti sa Markom u Operi.Poklanjamo 2x2 ulaznice, a sve što trebaš je:

1. Podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom "javno"

2. U FB komentaru ispod ovog članka linkati nam svoju najdražu plesnu mrdalicu dragog nam Viteza.

Sretno!

Vodimo te na susret s Vitezom u zagrebačku Operu