Skip to main content
  • 6.05.2015.

Vodimo Vas na Broken Balkanz Warm Up u Sirup

Često kažu da je svaki početak težak, ali su Dirty Beatz i CFSN dokazali suprotno.

Piše: 


Krenuli su u promociju DnB glazbe prije 13 godina iz prašnjavih prostora ili manjih barova, d'n'b ples vrlo brzo seli na podije najvećih zagrebačkih klubova, a njihovi Dirty Beatz i Illectric Funk programi nerijetko osvajaju srca i do tisuću rasplesanih partyjanera.

Promotorska energija koju su posjedovali stvorila je čvrste temelje za daljnji napredak i prouzrokovala dovođenjem nekih najpopularnijih izvođača. LTJ Bukem, Aphrodite, Black Sun Empire, Matrix, EZ Rollers, J. Majik, Calyx & Teebee, Benny Page, Optical, Jade, Klute, Chris Su, Icicle, Mefjus, Rockwell, samo su dio njihovog beskonačnog popisa. Dirty Beatz je ostao vjeran d'n'b-u, dok je CFSN aktivan i na drugim poljima. Ljubav prema brzom ritmu ponovno ih spaja. Podsjetimo se.

8. svibnja u klubu Sirup, predstavit ćemo najstariji, a vjerojatno i ponajbolji d'n'b festival ovog dijela Europe. Ime mu je Broken Balkanz, a smješten je na bajkovitoj planini pored glavnog grada Bugarske. Ove godine održat će se petnaesti put za redom i to od 17. do 18. srpnja. Postoji mogućnost organizacije prijevoza i smještaja.

Osim lokalnih izvođača, festival je do sada ugostio i mnoga poznata imena kao što su: Spor, S.P.Y., TC, Hazard, Break, Dom & Roland, Phace, Technical Itch, Big Bud, Black Sun Empire, Camo & Krooked, C4C, Taxman, Audio, Teddy Killerz, Chris.Su, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, BTK, Mefjus, itd. Imena ovogodišnjih glavnih gostiju još uvijek ne znamo.

Broken Balkanz WarmUp w.
High Roll (Formation Records // Bulgaria)
+ Tekitoka, Kula, Funk Guru & phillipe

00 – 7h / 30kn do 1AM, 40kn nakon

Nagrađujemo dvoje čitatelja – u komentaru napišite prije koliko godina su Dirty Beatz i CFSN počeli promovirati DnB glazbu. Dobitnike objavljujemo u petak do 13h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk