Skip to main content
  • alt
  • 13.05.2014.

Vodimo vas na Old The Best Reunion

Deja Vu party serijal jednom godišnje okuplja najpoznatije domaće DJ-eve a čija imena su bila i ostala nezaobilazni dio hrvatske elektronske glazbene povijesti.

 
Ovogodišnje Deja Vu izdanje naše “stare škole” održat će se pod imenom Old THE BEST Reunion u petak 16. svibnja i subotu 17. svibnja u novootvorenom Depo klubu premijerno kao dvodnevni klupski Old School festival uz nastupe čak 12 zagrebačkih DJ legendi, osnivača, članova i predstavnika nekih od najpoznatijih i najuspješnijih kolektiva i klupskih party programa od kojih su neki još u devedesetima postavili temelje domaće elektronske klupske scene.
 
Prvog dana festivala, samo za ovaj put ponovno se okuplja originalan, „kućni“ B&S DJ team u punom sastavu: Alen, Active Line Six, Frx, Nikola Fuchkar, Toxic i Tom & Grade koji će nas bez sumnje svojim izborom glazbe ponovno oduševiti i na najbolji mogući način podsjetiti na ona “dobra stara vremena“ kada je svake subote u Bestu plesalo gotovo 1000 ljubitelja house glazbe.
{youtube}uxocPXMBFEw{/youtube}
 
Drugi dan nastupa pet zagrebačkih DJ-eva: Mr. DJ Dario, Kiki, Maminho, Ludvig i Cet koji će sa svojim  glazbenim techno/trance vremeplovom vratiti u neponovljivo vrijeme starog The Besta kada su njihove večeri Kraljevstvo, Astralis, Perfection i Stereo Studio bile neizostavne, najpopularnije i najposjećenije party destinacije svih ljubitelja elektronske glazbe u Zagrebu, a kojih se i dan-danas sa nostalgijom prisjećamo.
{youtube}RTuKTu6qCUs{/youtube}
 
Da ne bi sve ostalo tek na prisjećanju, dijelimo dvije dvodnevne ulaznice, a sve što trebate jest navesti točan datum održavanja prvog Body & Soul partyja. Pobjednike objavljujemo u četvrtak navečer.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2