Skip to main content
  • 21.07.2011.

Vodimo Vas na Timo Maas-a u Sarajevo

Timo Maas 25. srpnja nastupa u sarajevskom Domu mladih u okviru Heineken Music Stage-a i  Sarajevo Film Festival. Uz njega dolaze dva svjetski poznata DJ-a Rochus i Steve Paris te kao lokalna podrška Focho (Dom mladih resident) & DJ Wedran (Triptonight).

Piše: 

Naslovna foto

Timo Maas


TIMO  MAAS  
Timo Maas, je njemački umjetnik, DJ i producent, jedno od najvećih imena na svjetskim DJ listama. Radio je remixe poznatim muzičarima kao što su Fat Boy Slim, Kelis, Madonna. Prošle godine nastupao je na rođendanskoj zabavi slavne Madonne.

U toku večeri je planirano prikazivanje svjetskog hita, kultnog filma "Berlin Calling" u amfiteatru Doma mladih, party će se održati na tri floora.

4x ulaznice poklanjamo čitateljima koji na nagradna-igra@klubskascena.hr pošalju svoje podatke s naznakom "timo maas sarajevo". Dobitnici: Lejla Teletović, Matija Šalinović, Anida Fazlić, Adnan Redzo.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2