Skip to main content
  • Sirup
  • 2.12.2009.

Vodimo Vas u Sirup na sve evente u prosincu za samo 100 kn

Da, dobro ste pročitali. Sirup Vas zove, a Klubska Scena Vas vodi u ovaj omiljeni zagrebački klub. Klub Sirup odlučio je ljubitelje kvalitetnog zvuka nagraditi posebnim pogodnostima za sva događanja tijekom omiljenog party mjeseca u godini; prosinca.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup

 

Prosinac je u gradu, izlozi mahnito blješte i mame, a vama se samo bježi na party?

Ako ste pomislili da je Sirupov izlog kao i ostali prepun sjajnih, primamljivih, a silno nedostupnih poslastica obratite pozornost na  izvanredan popust na količinu koji će oboriti s nogu i vas, a najbolje od svega i vašu ekipu. Sumnjičavi ste? Zavirite bolje, jer svoju kartu u vrijednosti od 100kn možete rezervirati na info@klubskascena.com ili ju od 4.12. podići na blagajni kluba. Vjerovali ili ne, karta vrijedi za sve večeri u prosincu!

Steve Rachmad, Toby Tobias, Petar Dundov, Vlada Janjić, Daniel Bell

Oni koji ne žele kupiti kartu za cijeli mjesec, mogu se utješiti sa 30 posto jeftinijom ulaznicom za svaki event! Pitate se kakvi vam se šareni paketi nude za tu cijenu?

Počinjemo s najnovijom večeri Discoteque: rezident Pytzek odvažno se suprotstavlja eri minimalizma fuzijom house i disco žanrova, groznicom koja ponovno trese plesne podije diljem svijeta. Prvog petka u mjesecu, 4.12., Sirup će kroz opijajući disco beat provesti zvijezda londonske scene Toby Tobias.  

Već sljedeće večeri, sasvim nemilosrdno, svim sladokuscima koji preferiraju istančan techno zvuk, Sirup servira sinonim za najsvježiji i najvitalniji zvuk ovog žanra; temeljen na dugogodišnjem iskustvu; Daniel Bella. Potporu glazbeniku svjetskog glasa, koji ulazi u samu srž techna pružit će beogradski majstor Vlada Janjić i Sirupov DJ Sergej.

Drugog tjedna u prosincu, 11.12., za Sirupovim pultom snage i umijeće će spojiti dva neosporiva velikana: nizozemski Steve Rachmad i Petar Dundov. Dvojac obećava neizvjestan ishod večeri baziran na tendenciji da s iznimnim znanjem obuhvati impresivne melodije kombinirajući house, soul i techno.

18.12. u znaku je jedinstvenog spoja chicago housea, soula i disca s potpisom jednog od omiljenih klupskih izvođača, finca Sasu Ripattia poznatijeg pod imenom Luomo. Ovaj glazbeni pripovjedač, kako ga često nazivaju kritičari, oborio je scenu izdavši Love you all, a sudeći po naklonjenosti domaće publike sasvim sigurno će osjećaj na podiju biti uzajaman.

Uz već prepoznatljive večeri poput Blitz Kidza, Bizzarea i vladavine rezidenta ,Sirup vam pred Božić predstavlja i novu uzdanicu domaćeg zvuka, najnovije ime Home Made Electronice: Monoteka čiji vam live poklanja besplatno 19.12.

Za sam kraj prosinca, u susret Novoj Godini (koja napominjemo ne ulazi u aranžman od 100 kn) ostavljamo pravu poslasticu: legendarnog Nathana Colesa, pokretača Wiggle večeri, majstora koji je uspio definirati tech-house zvuk oslobađajući svu njegovu fluidnost i slobodu kojom obara publiku.

Sirup vam nudi jedinstven popust; iskoristite ga i zaokružite 2009. godinu plesom i iznimnom zabavom!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk