Skip to main content
  • alt
  • 4.07.2015.

Zgrabi festivalske ulaznice za Sea Dance!

Postoji li godišnje doba koje ti se u lice dere “Avantura, wooo-hooo!” to je ljeto. Labave okvire i platformu tvojih nepredvidivih ljetnih dogodovština nudi baš Exit Avantura.

 
Exit festival samo je jedan pol čitave avanturom natopljene muzikalne eskapade u kojoj mu se pridružuje i maritimna sestica koja nosi isti DNK, Sea Dance. Karakterno različiti a opet tako bliski, baš kao prva braća i sestre, zajedno privlače nemirna srca diljem regije i globusa.

alt

 
Tako se nakon ispraćaja novosadske ekstravaganze selimo na Jaz gdje 15. srpnja velikim koncertom Sea Dance otvara prljava, masna, musava i gruba sirova elektronika The Prodigyja. Tu su i Rudimental DJ set, Sigma, Wilkinson, Bondax, Gramatik, Odesza, Pillowtalk Live, Dubioza Kolektiv, Soul Clap, Nick Monaco, Star Slinger, TCTS…

alt

 
Zainteresirani za karte, partybus, kamp ili odgovor D), sve od navedenog, svoje podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i OIB)  mogu poslati na  travel@klubskascena.hr. gdje ćete moći dobiti sve potrebne informacije i pobrinuti se za predfestivalsku logistiku. Putnici trebaju imati iznad 18 godina i biti entuzijastično nabrijani na putovanje (namiganac).
 
No pleše li u tom novčaniku tango baš propuh, a banka ti doda još i jedan “Haha!” kada salje izvod računa, zaigraj s nama nagradnjaču u kojoj osvajaš 4×1 festivalsku ulaznicu za Sea Dance. Navedi barem tri gosta koja će zasviarti na Sea Danceu i voila! U obzir dolaze svi točni odgovori koji imaju deset ili više likeova na komentar. Igrati mogu samo oni sa prebivalištem unutar granica Hrvatske a pobjednike porglašavamo u četvrtak, 9. srpnja, oko podneva. Sretno vam bilo u eci-peci ruletu dragi naši!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2