Skip to main content
  • 11.08.2012.

Znate li gdje je najljepša prirodna pozornica na jadranskoj obali?

Na najljepšoj prirodnoj pozornici na jadranskoj obali, u dubrovačkom Parku Orsula 14. kolovoza održat će se poseban open air party.

Piše: 

Naslovna foto

Park Orsula Dubrovni


Jedan od najistaknutijih hrvatskih DJ-a i producenata Eddy Ramich i njegov kolega iz Velike Britanije Seiji priređuju cjelonoćnu zabavu i ples. Seiji (ex- Bugz In The Attic)  je jedan od pionira broken beata koji djeluje preko dva desetljeća i među glavnim je akterima londonske underground scene; Ben Westbeech je jedan od najglasovitijih umjetnika današnje europske NU jazz elektro scene, izvaredan autor i pjevač

Dubrovačka publika imala je već priliku slušati ga i gledati prije 7 godina. U toploj ljetnoj noći na čarobnoj Orsuli očekuje vas glazbena vožnja kroz pregršt veselog housea, kratki izleti u drum & bass, dubstep i druge glazbene vode, Seijevi remixevi izvođača kao sto su Erykah Badu, Gorillaz ili Florence & The Machine i posebni live mixevi tipični za Eddyja.

Cijena ulaznice je 70 kn.

2×1 ulaznicu poklanjamo za točan odgovor na pitanje: koliko godina slavi Eddy Ramich na ovom partiju? u slučaju više točnih odgovora nagradnu odnose čitatelji sa najviše lajkova u komentaru. Dobitnike objavljujemo 14.08. oko 12h.
{youtube}wRrYNkwlsMU{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2