Skip to main content

12 sati zurenja u elektronički bezdan Aquariusa!

Znaš onaj osjećaj kako se tjedan bliži kraju a ti sa svakim danom ideš sve bliže rubu litice?

 
I dođeš na rub velikog kanjona sebe, malo se šetuckaš njegovom ivicom, nalukneš se i pogledaš dolje. Ne nazire mu se kraja. Ide tako duboko da se čini kao da ćeš tresnuti o središte zemlje.
 
I petak otpjeva svoje pjesme i stiže od elektroničkih bogova blagoslovljena subotnja noć, a ti slegneš ramenima, raširiš ruke u maniri orla i skočiš. Shvatit ćeš sve što treba znati na putu prema dolje.

 
Dozvoli si ove subote, 30. siječnja, da pustiš sve što te čvrsto veže za tlo svakodnevnog i skoči u Abyss Aquariusa. Kultni zagrebački klub poziva na jedno dvanaestosatno druženje na kojem te čekaju Herya, Bronski, Jan Frensin i Marijan Babicz za jedan fini after set. 
 
Herya, kojem na osobnoj stoji Mario Herjavec, zajedno s kolegom i prijateljem Bronskim osnivač je Deep'n'Delicious večeri. Nastavlja dalje jednako duboko i slasno kao i onih dana kada je davne 2005. postao ponosni vlasnik prve profesionalne opreme. 
 
Iza aliasa Bronski stoji gospodin Josip Bajić koji je svoje elektroničko putovanje započeo u rodnoj Kutini da bi se zatim proširio i na Rijeku i vezao posebne emocije i za zagrebački Sirup.

 
Janko Lasić stvorio je personu Jana Frensina kupnjom prve opreme s 15 godina. Što možete očekivati u njegovu setu? Šetnju kroz sve od deepa, techa, progressive housea i minimala preko tribala, hard techna i možda čak do breakbeata, nu-disca, future jazza…
 
I konačno s nama je Marijan Babicz, tip koji je započeo u death metal bandu duge kose i jednako dugog jezika, da bi se naposlijetku usidrio u elektroničkom, a uz techno i house tu se nađu i funk, soul i jazz. Pa dođi i baci uho kako kraljuje afterom dok ne puke top na Griču.
 
Nedjelja je tako i tako predponedjeljak pa nema razloga da budeš budan i priseban.
 
Vidimo se na podiju Aquariusa. Bezdan je dubok, bezdan je lijep!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop